Ijsvogelstraat 3, Hoensbroek (6432 HZ)

Vraagprijs
€ 99.500,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Ijsvogelstraat 3
Postcode
6432 HZ
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 300 m3
Perceel oppervlakte
193 m2
Woonoppervlakte
ca. 77 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1947

Delen op Social Media

Op een rustige woonlocatie gelegen te moderniseren semi-bungalow met een ondersvriendelijk achtertuin.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,54m x 2,00m).

Begane grond: Voortuin, overdekte entree, hal met o.a. geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje; apart gelegen keuken (ca. 3,56m x 2,00m) v.v. eenvoudig keukenblok zonder apparatuur; woonkamer (ca. 27m²) met een gaskachel en deur naar achtertuin; slaapkamer 1 (ca. 3,51m x 2,00m); tussenportaal met trap naar verdieping en toegang naar de geheel betegelde badkamer (ca. 2,00m x 1,69/1,48m) v.v. instapdouche, vaste wastafel, witgoedaansluiting en daglichttoetreding. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van diverse terrassen (waarvan één overdekt), achteringang, stalling (ca. 3,02m x 2,07m) en berging (ca. 2,89m x 2,65m).

Eerste verdieping (nokhoogte: 2,00m): Middels een vaste trap te bereiken multifunctionele ruimte (totaal ca. 25m²) met 2 dakramen en opstelplaats huurgeiser. Let op: daar deze verdieping oorspronkelijk als bergzolder is bedoeld is de stahoogte beperkt. Met het plaatsen van een dakkapel is hier prima een extra slaapkamer te realiseren!

Bijzonderheden: Deze te moderniseren semi-bungalow is gelegen aan een rustige straat in de wijk 'Maria Gewanden' nabij voorzieningen als winkels, openbaar vervoer, scholen en sport- en recreatievoorzieningen. Hoensbroek is centraal gelegen met een goede en snelle verbinding naar onder andere Aken, Heerlen en Maastricht, alsook het centrum van Heerlen en natuur- en wandelgebied de Koumenberg. Het object beschikt over kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig. Er is momenteel nog geen cv-installatie aanwezig.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.