Nieuwstraat 188, Hoensbroek (6431 KX)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Nieuwstraat 188
Postcode
6431 KX
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 312 m3
Perceel oppervlakte
205 m2
Woonoppervlakte
ca. 93 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1964
Energie label
E

Delen op Social Media

De centraal gelegen twee-onder-een-kapwoning met garage, 3 slaapkamers, tuin en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Begane grond: Voortuin, entree, hal (ca. 11m²) met een granieten vloer, toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast (vernieuwd), trapkast. Uitgebouwde woonkamer (ca. 30m²) met een laminaatvloer en openslaande deuren naar de tuin. De tuin is op het westen gesitueerd en beschikt over een terras. Keuken (ca. 8m²) met rechte keukenopstelling. Bijkeuken (ca. 5,5m2) met de witgoedaansluiting. Garage (ca. 16m²) met dubbele poort (voor- en achterzijde).

Eerste verdieping: Overloop met granieten vloer, slaapkamer 1 (ca. 9m²), slaapkamer 2 (ca. 14,5m²), slaapkamer 3 (ca. 8m²). Badkamer (ca. 6m²) met ligbad, douche, toilet, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vlizotrap te bereiken met opstelplaats cv-combi-installatie (2019, eigendom).

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is nabij het centrum van Hoensbroek met al haar voorzieningen, het zwembad en uitvalswegen (A2, Buitenring) gelegen. Dit object beschikt over een garage en grote bergzolder, dus bergruimte is voldoende voorhanden. Het hoofddak is geïsoleerd met Unidek dakisolatie en de kunststof kozijnen (draai-kiep) beschikken over isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Modernisering is wenselijk.
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.