Opbraakstraat 10, Hoensbroek (6432 BN)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Opbraakstraat 10
Postcode
6432 BN
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 466 m3
Perceel oppervlakte
201 m2
Woonoppervlakte
ca. 118 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1978
Energie label
C

Delen op Social Media

In de geliefde wijk De Deijl gelegen verrassend ruim geschakeld woonhuis met carport en royale woonkamer en keuken (tot. ca. 60m2).

Indeling

Woonlaag 1: Provisiekelder 1 (ca. 8,5m2) met de witgoedaansluiting en extra bergruimte. Provisiekelder 2 (ca. 11,5m2) met extra bergruimte.

Woonlaag 2: Riante woonkamer (ca. 44m2!) met een fraaie plavuizen vloer (vloerverwarming), gelhaard en dubbele toegang naar de tuin. Onderhoudsvriendelijke achtertuin (zuid-oost) met overdekt terras, jacuzzi en achteringang.

Woonlaag 3: Carport, entree met mooie voordeur, meterkast, moderne toiletruimte (daglicht) met wandcloset en fonteintje, Ruime keukenruimte (ca. 16m2) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur t.w.: een keramische kookplaat, wasemkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven-magnetron.

Woonlaag 4: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 13,5m2), slaapkamer 2 (ca. 6,5m2).

Woonlaag 5: Overloop, cv-ruimte met opstelplaats cv-combi-installatie, bergkast, slaapkamer 3 (ca. 15m2) met airconditioning. Moderne badkamerruimte (ca. 5m2) met ligbad, inbouwspots, wandradiator en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Deze geschakelde woning is in de geliefde en kindvriendelijke wijk De Deijl, nabij een winkelcentrum, scholen en openbaar vervoer gelegen. Ook de Buitenring/turborotonde zijn in nabijheid gelegen met goede ontsluitingsmogelijkheden. Dit verrassend ruime woonhuis heeft een moderne afwerking en beschikt over een carport. Het ruime souterrain biedt veel bergruimte! De woonkamer (met vloerverwarming) en keuken hebben een totaaloppervlak van ca. 60m2! De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. De slaapverdiepingen zijn voorzien van fraaie laminaatvloeren. Kortom een mooie instapklare woning op een leuke plek!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.