Sleinadastraat 46, Hoensbroek (6432 EG)

Vraagprijs
€ 199.500,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Sleinadastraat 46
Postcode
6432 EG
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 525 m3
Perceel oppervlakte
540 m2
Woonoppervlakte
ca. 130 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1929

Delen op Social Media

Karakteristiek woonhuis nabij het centrum van Hoensbroek met o.a. een riante loods en 4 slaapkamers.

Indeling

Souterrain: Ruime provisiekelder (ca. 6,32m x 3,63m).

Begane grond: Overdekte entree, hal (ca. 5m²) met o.a. meterkast en bergkast; woonkamer (ca. 31m²), semi-open keuken (ca. 2,88m x 2,80m) v.v. L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een oven, vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Bijkeuken/berging (ca. 12m²) met de witgoedaansluitingen, bergruimte en geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Vanuit de bijkeuken/berging is er toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin/buitenterrein v.v. veel privacy, af te sluiten hekwerk, diverse parkeerplaatsen en overdekt terras/carport. Tevens is er vanuit het buitenterrein toegang tot de riante loods/werkplaats (ca. 73m²), bergruimte (ca. 12m²) en ruime koelcel (ca. 5,96m x 5,04m).

Eerste verdieping: Ruime overloop (ca. 4m²), slaapkamer 1 (ca. 4,18m x 3,24m), slaapkamer 2 (ca. 3,77m x 3,22m), slaapkamer 3 (ca. 3,00m x 2,56m). Riante geheel betegelde badkamer (ca. 2,92m x 2,84m) met ligbad, instapdouche, wandcloset, badmeubel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken riante zolderruimte (ca. 34m²) alwaar men eventueel een extra slaapkamer kan realiseren. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de cv-combi-installatie (eigendom, Nefit Topline, 2008) en extra bergruimte.

Bijzonderheden: Dit karakteristieke pand is ideaal voor de combinatie wonen-werken! Het object is gelegen direct naast het centrum van Hoensbroek, gemeente Heerlen, in de nabijheid van diverse voorzieningen. Goed bereikbaar vanaf de openbare weg en kort nabij de nieuwe aansluitingen op de Parkstadring en de A76. Het woonhuis is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing . Tevens zijn er rolluiken en een traplift aanwezig. De begane grond is nagenoeg geheel voorzien van een plavuizen vloer. Door de aanwezigheid van een riante loods en koelcel biedt dit object diverse indelings-gebruiksmogelijkheden. Enige modernisering is wenselijk.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.