Kampstraat 21, Jabeek (6454 BG)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Jabeek
Adres
Kampstraat 21
Postcode
6454 BG
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 487 m3
Perceel oppervlakte
253 m2
Woonoppervlakte
ca. 130 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1978
Energie label
C

Delen op Social Media

Instapklaar woonhuis met o.a. 3 slaapkamers en een garage.

Indeling

Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin, oprit geschikt voor meerdere auto's, ruime entree/hal met o.a. meterkast, kunststof voordeur en geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje; woonkamer (incl. keuken ca. 43m²); semi-open keuken met L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een oven, gaskookplaat, wasemkap, koelkast (v.v. vriesvak) en vaatwasser (defect). Vanuit de keuken is er toegang tot de fraai aangelegde omsloten achtertuin v.v. terras, gazon, borders met aanplant en tevens toegang naar garage (ca. 7,58m x 2,89m).

Eerste verdieping: Ruime overloop (ca. 5m²), slaapkamer 1 (ca. 4,00m x 3,68m), slaapkamer 2 (ca. 3,63m x 2,46m), slaapkamer 3 (ca. 3,67m x 3,34m); separaat gelegen toiletruimte; geheel betegelde moderne badkamer (ca. 3,32m x 2,06m) met ligbad, instapdouche, vaste wastafel in badmeubel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken ruime zolderverdieping (nokhoogte: 2,73m) met opstelplaats cv-combi-installatie (Nefit, eigendom, 2019) en de witgoedaansluitingen.

Bijzonderheden: Deze goed verzorgde en nagenoeg instapklare twee-onder-een-kapwoning is landelijk, nabij de Jabeekse bossen en uitvalswegen (o.a. Buitenring) gelegen. Door de ligging dicht bij de grens biedt u de mogelijkheid om snel goedkoop te tanken en boodschappen te doen. Door de aanwezigheid van een vaste trap is er eventueel een vierde slaapkamer te realiseren. Het object is voorzien van (hard)houten en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig. De begane grond is voorzien van een tegelvloer. De eerste verdieping beschikt nagenoeg geheel over laminaatvloeren. Kortom, maak een afspraak en laat u overtuigen!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.