Kaalheidersteenweg 270, Kerkrade (6467 AH)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Kerkrade
Adres
Kaalheidersteenweg 270
Postcode
6467 AH
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 600 m3
Perceel oppervlakte
449 m2
Woonoppervlakte
ca. 140 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Middelmatig
Bouwjaar
1960

Delen op Social Media

Ideaal voor combinatie wonen-werken; ruime hoekwoning (ca. 600m³) met grote garage, royaal souterrain, kantoor-hobbyruimte en woonkamer (ca. 75m²).

Indeling

Souterrain: Cv-kelder (ca. 2,53m x 2,38m), toilet, hobbykelder 1 (ca. 4,21m x 4,10m), hobbykelder 2 (5,88m x 3,94m), waskelder (ca. 3,26m x 2,40m). Royale kantoorruimte met eigen ingang (ca. 13,91m x 6,45m).

Begane grond: Entree, oprit, hal(ca. 6,66m x 2,43m), meterkast, toilet, zeer ruime woonkamer (ca. 75m²!); keuken met L-vormige keukenopstelling en apparatuur. Achtergelegen terrein met ruime garage (ca. 10,42m x 5,66m) en sectionaalpoort. Er is geen privé-tuin aanwezig.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 4,08m x 4,31m), slaapkamer 2 (ca. 4,07m x 3,43m), slaapkamer 3 (ca, 3,32m x 2,47m); toiletruimte. Badkamer (ca. 2,77m x 2,46m) met ligbad, douche en badmeubel/vaste wastafel.

Bijzonderheden: Dit object is ideaal voor de combinatie wonen-werken! Deze goed verzorgde hoekwoning is in de geliefde wijk Terwinselen nabij voorzieningen als winkels en openbaar vervoer gelegen. Ook is de woning dicht bij uitvalswegen (autosnelweg, Buitenring) gesitueerd! Dit object is voorzien van een grote garage/loods van ca. 60m², ideaal voor hobby's of bedrijfsmatige doeleinden. Ook beschikt de woning over een ruime kantoor-hobbyruimte (ca. 90m²) met eigen ingang. De kozijnen zijn van kunststof met isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. De slaapkamers zijn voorzien van inbouwspots. De begane grond beschikt over siergrindvloeren. ER IS GEEN PRIV?-TUIN AANWEZIG!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.


Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.