Kloosterbosstraat 9, Kerkrade (6463 EP)

Vraagprijs
€ 209.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Kerkrade
Adres
Kloosterbosstraat 9
Postcode
6463 EP
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 370 m3
Perceel oppervlakte
176 m2
Woonoppervlakte
ca. 120 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
2005

Delen op Social Media

Keurig verzorgde hoekwoning met o.a. 4 slaapkamers.

Indeling

Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin; ruime entree/hal (ca. 5m²) met o.a. bergkast, meterkast (moderne) en toiletruimte met toilet en fonteintje; woonkamer (ca. 25m²) v.v. trappenkast; semi-open keuken (ca. 3,52m x 2,47m) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een oven, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en diepvriesje. Vanuit de woonkamer komt men in de onderhoudsvriendelijke tuin met o.a. overdekt terras, berging/stalling (ca. 5,60m x 2,16m) en zij-ingang. Middels een schuifpoort kan men de auto eventueel op eigen terrein stallen.

Eerste verdieping: Overloop; slaapkamer 1 (ca. 5,02m x 2,95m), slaapkamer 2 (ca. 3,37m x 2,96/2,45m), slaapkamer 3 (ca. 3,02m x 2,12m); ruime badkamer (ca. 2,61m x 2,20m) met een inloopdouche (v.v. vernieuwde douchewand), vaste wastafel in badmeubel, toilet en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken royale zolderverdieping (ca. 26m², nokhoogte: 3,03m) met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, bouwjaar: 2003) en mechanische-ventilatie-unit; ruime slaapkamer 4.

Bijzonderheden: Deze keurig verzorgde jonge hoekwoning is gelegen in een rustige woonomgeving nabij scholen, winkels en openbaar vervoer. Tevens zijn diverse uitvalswegen goed bereikbaar. Het object is volledig geïsoleerd en beschikt over hardhouten kozijnen met isolerende beglazing. Tevens is de woning nagenoeg geheel voorzien van rolluiken (deels elektrisch). Ook zijn er diverse designradiatoren aanwezig. De begane grond is voorzien van een laminaatvloer en de tweede verdieping beschikt over een tegelvloer. Kortom, de moeite van een bezichtiging waard!
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Deze woning wordt u aangeboden in collegia verkoop met AB-Plaza Vastgoed.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.