Koolhofstraat 8, Brunssum

Vraagprijs
€ 225.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Koolhofstraat 8
Postcode
6443 CM
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 554 m3
Perceel oppervlakte
150 m2
Woonoppervlakte
ca. 133 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1920
Energie label
G

Delen op Social Media

In een rustige en kindvriendelijke omgeving gelegen nabij het centrum van Brunssum en in directe nabijheid van alle noodzakelijke voorzieningen, sportfaciliteiten en diverse recreatieve gebieden zoals het Heidserpark, natuurgebied de Brunssummerheide en Schutterspark; het halfvrijstaand en uitgebouwd woonhuis met o.a. mogelijkheid 4 slaapkamers (vaste trap naar zolderverdieping), souterrain, (hard)houten kozijnen met dubbele beglazing.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 5,34m x 3,87m).

Begane grond: Tussenportaal (voormalig deel van entree/hal) met o.a. meterkast (moderne); sfeervolle woonkamer (ca. 36m²); semi-open keuken (ca. 3,51m x 2,75m) v.v. L-vormige opstelling en apparatuur (o.a. LG en Samsung) te weten: een oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser (2020) en koel-/vriescombinatie; tussenportaal met o.a. cv-/bergkast met opstelplaats cv-combi-installatie (huur/Volta); bijkeuken/wasruimte (ca. 3,62m x 2,57m) v.v. tegelvloer en de witgoedaansluitingen; badkamer (ca. 2,54m x 1,53m) v.v. instapdouche, vaste wastafel in badmeubel en wandcloset. Vanuit tussenportaal is er tevens toegang naar de onderhoudsvrij aangelegde en omsloten tuin v.v. terras en zij-ingang.

Eerste verdieping: Overloop v.v. toiletruimte; ruime slaapkamer 1 (ca. 5,55m x 3,96m), slaapkamer 2 (ca. 3,66m x 2,85m).

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken royale zolderverdieping v.v. dakkapel; multifunctionele ruimte (ca. 22m²); berging (ca. 10m²) v.v. toegang naar extra bergvliering.

Bijzonderheden: Dit ruim uitgebouwd woonhuis is nabij het centrum van Brunssum en in directe nabijheid van alle noodzakelijke voorzieningen, sportfaciliteiten en diverse recreatieve gebieden gelegen. Het object is nagenoeg geheel voorzien van (hard)houten kozijnen met dubbele beglazing. De woonkamer en keuken beschikken over een laminaatvloer. De onderhoudsvrij aangelegde tuin biedt veel privacy. Kortom, maak een afspraak en laat u overtuigen door ruimte en ligging!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.