Brunssummerweg 19, Landgraaf (6373 ES)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Landgraaf
Adres
Brunssummerweg 19
Postcode
6373 ES
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 500 m3
Perceel oppervlakte
312 m2
Woonoppervlakte
ca. 110 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1963
Energie label
E

Delen op Social Media

Centraal gelegen twee-onder-een-kapwoning met o.a. garage en 3 slaapkamers.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,71m x 2,40m).

Begane grond: Voortuin, royale oprit, ruime entree/hal (ca. 5m²) met o.a. meterkast en toiletruimte met toilet en fonteintje; woonkamer (ca. 6,94m x 3,68m) v.v. openslaande deuren; apart gelegen keuken (ca. 3,08m x 2,48m) v.v. eenvoudig keukenblok zonder apparatuur. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de cv-combi-installatie (eigendom, 2011). Serre (ca. 8,60m x 2,74m) met toegang tot de garage (ca. 5,69m x 2,80m) v.v. spoelbak. Vanuit de serre komt men ook in de privacyvolle achtertuin (Z-W) v.v. gazon en borders met aanplant.

Eerste verdieping: Overloop met bergkast, slaapkamer 1 (ca. 4,03m x 3,68m), slaapkamer 2 (ca. 3,68m x 2,77m) v.v. deur naar balkon, slaapkamer 3 (ca. 3,08m x 2,48m). Doucheruimte (ca. 2,48m x 1,19m) met inloopdouche, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een losse trap te bereiken lage bergvliering.

Bijzonderheden: Deze te moderniseren twee-onder-een-kapwoning is centraal gelegen nabij winkels, scholen en uitvalswegen (o.a. Buitenring). Openbaar vervoer is goed bereikbaar, evenals wandelgebieden. Naast het souterrain en de bergvliering biedt ook de garage de nodige bergruimte. De kozijnen zijn van hout met deels dubbele beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. De tuin biedt veel privacy en is op zuid-west gesitueerd. Kortom, plan een bezichtiging en laat u overtuigen!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.