Hovenstraat 14, Landgraaf (6374 HD)

Vraagprijs
€ 139.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Landgraaf
Adres
Hovenstraat 14
Postcode
6374 HD
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 381 m3
Perceel oppervlakte
170 m2
Woonoppervlakte
ca. 76 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1933
Energie label
G

Delen op Social Media

In Waubach centraal gelegen te moderniseren tussenwoning met vaste trap naar zolder, lange tuin en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 15m²),

Begane grond: Voortuin, entree, hal, meterkast, woonkamer (ca. 25m²) met gaskachel. Apart gelegen keuken (ca. 9m²) met rechte keukenopstelling en apparatuur t.w.: een gaskookplaat, wasemkap, koelkast en oven. Toiletruimte. Badkamer (ca. 3,5m²) met douche, de witgoedaansluiting en vaste wastafel. Lange tuin (ca. 18m) met overdekt terras, gazon, gemetselde tuinberging (ca. 6m²) en achteringang.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 10,5m²), slaapkamer 2 (ca. 10m²), hobbykamer (ca. 5,5m²) met vaste trap naar 2e verdieping en trapkast.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken. Zolder-/slaapkamer (ca. 9,5m²).

Bijzonderheden: Deze tussenwoning is In Waubach, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen gelegen. Fraaie natuur is tevens op loopafstand bereikbaar! Dit object biedt een extra functionele ruimte door de aanwezigheid van een vaste trap naar de zolder. De royale kelder biedt de nodige opslagruimte. De lange tuin (18m) met overdekt terras geeft veel gebruiksmogelijkheden. De kozijnen zijn van kunststof met isolerende beglazing. Enige modernisering is wenselijk. Er is geen CV installatie aanwezig.. Bel voor een afspraak en laat u overtuigen door de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft.
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.


Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.