Hovenstraat 8, Landgraaf (6374 HD)

Vraagprijs
€ 149.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Landgraaf
Adres
Hovenstraat 8
Postcode
6374 HD
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 385 m3
Perceel oppervlakte
161 m2
Woonoppervlakte
ca. 101 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1933
Energie label
G

Delen op Social Media

Uitgebouwde tussenwoning (te moderniseren) met o.a. 3 slaapkamers en een garage.

Indeling

Souterrain: Ruime provisiekelder (ca. 3,95m x 3,58).

Begane grond: Voortuin, entree/hal met o.a. tegelvloer en meterkast; woonkamer (ca. 6,50m x 3,76m) v.v. laminaatvloer; aanbouwkeuken (ca. 4,42m x 2,57m) met eenvoudig keukenblok, huurgeiser (2014, Volta) en apparatuur te weten: een oven, afzuigkap en koel-/vriescombinatie; tussenportaal met o.a. toiletruimte en geheel betegelde badkamer (ca. 2,93m x 1,93m) v.v. ligbad-/douchecombinatie, vaste wastafel en daglichttoetreding. Vanuit de keuken is er toegang tot de omsloten achtertuin v.v. terras, border met aanplant, stalling en achteringang. Separaat gelegen garagebox (ca. 6,09m x 2,85m).

Eerste verdieping: Ruime overloop v.v. parketvloer; slaapkamer 1 (ca. 4,76m x 2,11m), slaapkamer 2 (ca. 4,28m x 2,33m) en slaapkamer 3 (ca. 2,35m x 2,28m).

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken ruime bergzolder (nokhoogte: 2,33m) met opstelplaats cv-ketel (huur, Volta, 2016).

Bijzonderheden: Deze uitgebouwde tussenwoning (te moderniseren) is kort nabij natuur-/wandelgebieden, dorpskern "Waubach" en diverse voorzieningen gelegen. Tevens is het object via centrale toegangswegen uitstekend toegankelijk en in de buurt gelegen van openbaar vervoer. De woning is nagenoeg geheel voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en rolluiken. Daarnaast behoort er ook een garagebox bij het object. De eerste verdieping beschikt nagenoeg geheel over laminaatvloeren. Kortom, plan een bezichtiging en laat u overtuigen door de mogelijkheden.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.