Meidoornstraat 3, Brunssum

Vraagprijs
€ 159.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Tussenwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Meidoornstraat 3
Postcode
6444 BX
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 321 m3
Woonoppervlakte
ca. 84 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1956
Energie label
D

Delen op Social Media

Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de reservelijst plaatsen.

In een geliefde en kindvriendelijke woonwijk nabij Brunssummerheide, diverse voorzieningen (o.a. scholen, supermarkt) en uitvalswegen gelegen uitgebouwde tussenwoning met onder andere: een achtergelegen garage, serre, 3 slaapkamers, provisiekelder, onderhoudsvriendelijke tuin op zuid-oost, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,55m x 1,85m).

Begane grond: Entree/hal met o.a. meterkast en toiletruimte; woonkamer (totaal incl. keuken ca. 30m²); semi-open keuken met eenvoudige rechte keukenopstelling en apparatuur te weten: een koelkast, elektrische kookplaat, oven en wasemkap. Serre (ca. 5,73m x 2,07m) met opstelplaats cv-combi-installatie (huur/2013) en de witgoedaansluitingen. Vanuit de serre is er toegang tot de onderhoudsvriendelijke achtertuin v.v. ruim terras, borders met aanplant, achteringang en garage/stalling (ca. 5,82m x 2,80).

Eerste verdieping: Overloop; slaapkamer 1 (ca. 12m²), slaapkamer 2 (ca. 8m²) v.v. laminaatvloer, slaapkamer 3 (ca. 8m²); geheel betegelde doucheruimte (ca. 2m²) v.v. instapdouche, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Deze uitgebouwde tussenwoning met garage is in een kindvriendelijke wijk nabij de fraaie Brunssummerheide en Brunssum centrum met haar uitgebreide voorzieningenaanbod gelegen. Het object is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing (HR++/2007) en (hard)houten kozijnen. Tevens zijn er rolluiken aanwezig. De begane grond beschikt nagenoeg geheel over een plavuizen vloer. De onderhoudsvriendelijke tuin is op zuid-oost gelegen. Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.