Kerkstraat 46, Merkelbeek (6447 BJ)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Merkelbeek
Adres
Kerkstraat 46
Postcode
6447 BJ
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 770 m3
Perceel oppervlakte
605 m2
Woonoppervlakte
ca. 160 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Middelmatig
Bouwjaar
1958

Delen op Social Media

Geschikt voor wonen-werken of dubbele bewoning! Het te moderniseren vrijstaand woonhuis met kantoor-praktijkruimte op een perceel van 605m².

Indeling

Souterrain: provisiekelder: (ca. 3,57m x 2,16m).

Woonhuis
Begane grond: oprit, voortuin, entree, hal met een plavuizen vloer, meterkast (vernieuwd); toiletruimte met toilet en fonteintje, keuken (ca. 3,62m x 3,00m) met eenvoudige keukenopstelling, huurgeiser en de witgoedaansluiting; woonkamer (ca. 8,05m x 3,84m) met een parketvloer, serre (ca. 4,35m x 3,54m) met deur naar tuin. De tuin is voorzien van een gazon en terras. De tuin is vrij gelegen met fraai panoramisch uitzicht. Ruime garage (ca. 9,10m x 2,94m).

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 4,38m x 3,94m) met vaste wastafel, slaapkamer 2 (ca. 3,11m x 2,09m), slaapkamer 3 (ca. 3,86m x 3,43m); badkamer (ca. 2,09m x 1,60m) met ligbad en vaste wastafel. Dubbele bergzolder (ca. 4,87m x 3,89m en ca. 4,74m x 2,44m) tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de cv-installatie (huur).

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder.

Kantoor-/praktijkruimte
Begane grond: Entree, hal (ca. 2,82m x 2,12m), portaal met toiletruimte en extra toegang. Kantoor 1 (ca. 2,69m x 2,30m). Kantoor-praktijkruimte (ca. 7,29m x 4,83m/3,44m).

Bijzonderheden: Deze vrijstaande geheel te moderniseren woning is geschikt voor de combinatie wonen-werken of dubbele bewoning! Dit object is op een landelijke locatie, in het geliefde kerkdorp Merkelbeek gesitueerd. Door de aanwezigheid van een kantoor-praktijkruimte met eigen ingang zijn er veel gebruiksmogelijkheden. Het perceel van 605m² omvat onder meer een achtertuin met panoramisch uitzicht over de aangrenzende glooiende velden. Aan de voorzijde is een speeltuin gelegen. De kozijnen zijn deels van kunststof met isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig, deels elektrisch te bedienen. Kortom, plan een bezichtiging en bekijk de mogelijkheden.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.


Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.