Anthemiahof 18, Nuth (6361JP)

Vraagprijs
€ 435.000,00 Vrij op naam
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Nuth
Adres
Anthemiahof 18
Postcode
6361JP
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 432 m3
Woonoppervlakte
ca. 131 m2
Bouwjaar
2021

Delen op Social Media

Het grote, lichte appartement met royale woonkamer, open keuken, ruime badkamer.

Appartement 11 is een van de drie penthouses en heeft een magnifiek uitzicht over de schitterende omgeving. Het grote, lichte appartement van ca. 131 m2 heeft een royale woonkamer met open keuken (ca. 63 m2 ), twee grote slaapkamers (ca. 16 en 17 m2 ) en een ruime badkamer met ruimte voor een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Via de hal is een kleinere berging en het separate toilet bereikbaar. De tweede berging beschikt over een voorziening voor wasmachine en wasdroger. De royale buitenruimte van ca. 41 m2 loopt volledig om de woonkamer heen en is de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de fraaie vergezichten. Hiervan is ca. 20 m2 overdekt.
Dit appartement beschikt over twee eigen parkeerplaatsen (waarvan één in het souterrain en één op de parkeerplaats achter het appartementengebouw) en een extra bergruimte in het souterrain.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.