Burg. Ritzenstraat 22, Nuth (6361 HX)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Nuth
Adres
Burg. Ritzenstraat 22
Postcode
6361 HX
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 417 m3
Perceel oppervlakte
385 m2
Woonoppervlakte
ca. 103 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1969
Energie label
E

Delen op Social Media

In het geliefde dorp Vaesrade gelegen twee-onder-een-kapwoning met garage, ruime woonkamer, tuin op zuid en royaal perceel van 385m2.

Indeling

Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin, royale oprit geschikt voor meerdere auto's. Entree, hal, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje, L-vormige woonkamer (ca. 40m²) met een schuifpui naar de tuin. Open keuken (ca. 4,5m²) met keukenopstelling. Lange tuin op zuiden gesitueerd met terrassen (waarvan één overdekt), borders met aanplant en deur naar oprit. Ruime garage (ca. 25,5m²) met elektrisch bedienbare poort.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 13m²) met dubbele muurkast, slaapkamer 2 (ca. 8,5m²) met dubbele muurkast, slaapkamer 3 (ca. 13m²). Geheel betegelde badkamerruimte (ca. 4,5m²) met ligbad, aparte douche, wandradiator, vaste wastafel, wandcloset en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken; overloop met opstelplaats cv-installatie en de witgoedaansluiting; hobbykamer (ca. 10,5m²).

Bijzonderheden: Deze ruime twee-onder-een-kapwoning is in het geliefde dorp Vaesrade, nabij oprit Binnen- en Buitenring en ook fraaie natuur gelegen. In de directe nabijheid bevinden zich meerdere fraaie wandel- en fietsroutes. Dit object heeft een vaste trap naar de zolder en daarmee meerdere gebruiksmogelijkheden. De kozijnen zijn grotendeels van kunststof met isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. De tuin is op het zuiden gelegen en royaal (ca. 23m lang) te noemen. Enige modernisering is wenselijk.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.


Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.