Akerweg 37, Oirsbeek (6438 BS)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Akerweg 37
Postcode
6438 BS
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 806 m3
Perceel oppervlakte
1979 m2
Woonoppervlakte
ca. 140 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Middelmatig
Bouwjaar
1885
Energie label
G

Delen op Social Media

Landelijk, doch centraal gelegen ruime vrijstaande woning met een royale tuin en bouwperceel.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 14,5m²).

Begane grond: Entree met authentieke voordeur, hal, woonkamer (ca. 31m²); keuken (ca. 13m²) met rechte opstelling en huurboiler. Portaal. Badkamerruimte (ca. 4,5m²) met toilet, douche, vaste wastafel en daglichttoetreding. Hal met deur naar de tuin. Inpandig bereikbare ruime garage (ca. 25m²) met verwarming. Royale tuin op zuid met bouwkavel en royale stalling (ca. 47m²).

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 12,5m²), slaapkamer 2 (ca. 16m²), slaapkamer 3 (ca. 14,5m²), slaapkamer 4 (ca. 16m²).

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken. Ruime bergzolder (ca. 55m²) met talloze indelings-gebruiksmogelijkheden. Opstelplaats cv-installatie.

Bijzonderheden: Deze vrijstaande woning is landelijk, nabij fraaie wandel- en fietsgebieden gelegen, doch ook centraal nabij voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en scholen. Dit ruime object biedt veel indelings- en gebruiksmogelijkheden! De royale zolder kan worden omgebouwd naar 2 extra slaapkamers. De kozijnen zijn van hout. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Enige modernisering is wenselijk.
De bouwkavel is geschikt voor het realiseren van één vrijstaande woning. Neem een kijkje en bekijk de mogelijkheden die dit object te bieden heeft.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.