Grachtstraat 55, Oirsbeek (6438 HM)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Grachtstraat 55
Postcode
6438 HM
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 913 m3
Perceel oppervlakte
430 m2
Woonoppervlakte
ca. 111 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1962

Delen op Social Media

Uitgebouwd en geheel onderkelderd woonhuis op ruim perceel centraal in Oirsbeek gelegen.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 3,47m x 2,29m), provisiekelder 2 (ca. 3,12m x 3,02m) v.v. opstelplaats cv-combi-installatie (Nefit, eigendom, 2013), provisiekelder 3/hobbykelder (ca. 25m²); te verwarmen multifunctionele ruimte (ca. 97m² incl. garage) met een spoelbak, 3 lichtkoepels en toegang tot de royale achtertuin (Z) v.v. terras, gazon en borders met aanplant.

Begane grond: Voortuin, oprit; entree/hal met o.a. meterkast (moderne) en toiletruimte v.v. toilet en fonteintje; uitgebouwde living (ca. 54m²) met dubbele lichtkoepel en airco-installatie; apart gelegen keuken (ca. 8m²) v.v. eenvoudig keukenblok, close-in boiler en apparatuur te weten: een koelkast, diepvries, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven-magnetron en vaatwasser.

Eerste verdieping: Overloop; slaapkamer 1 (ca. 3,41m x 3,09m), slaapkamer 2 (ca. 3,69m x 3,18m), slaapkamer 3 (ca. 3,00m x 2,37m) v.v. muurkast; moderne geheel betegelde badkamer (ca. 3,7m²) met ruime inloopdouche, vaste wastafel in badmeubel, sanibroyeur toilet en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken royale zolderverdieping (nokhoogte: 2,07m) met opstelplaats elektrische boiler (huur). Eventuele mogelijkheid voor het realiseren van een vaste trap voor extra (slaap)kamer.

Bijzonderheden: Deze uitgebouwde en geheel onderkelderde twee-onder-een-kapwoning is centraal in Oirsbeek, nabij uitgebreid voorzieningenaanbod (winkels, kinderopvang, school, openbaar vervoer, sportaccommodatie) gelegen. Het object is voorzien van kunststof/(hard)hout kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig (deels elektrisch). Door de aanwezigheid van een riante multifunctionele ruimte in het souterrain en een ruime zolderverdieping beschikt het pand over diverse gebruiksmogelijkheden. Enige modernisering is wenselijk.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.