In Den Moel 3, Oirsbeek (6438 KT)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
In Den Moel 3
Postcode
6438 KT
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 360 m3
Perceel oppervlakte
207 m2
Woonoppervlakte
ca. 90 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1978

Delen op Social Media

Fraai aan het open veld gelegen twee-onder-een-kapwoning met o.a. 3 slaapkamers.

Indeling

Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin; lange oprit; overdekte entree, hal met o.a. meterkast en geheel betegelde toiletruimte v.v. toilet en fonteintje; woonkamer (ca. 28m²) met openslaande deuren naar tuin; apart gelegen keuken (ca. 9m²) met trappenkast en eenvoudig keukenblok zonder apparatuur. Vanuit woonkamer en/of keuken is er toegang tot de onderhoudsvriendelijke achtertuin v.v. diverse terrassen en gemetselde berging (ca. 3,00m x 3,00m) met dubbele ingang.

Eerste verdieping: Overloop (ca. 2,03m x 1,77m), slaapkamer 1 (ca. 13m²), slaapkamer 2 (ca. 4,41m x 2,71m), slaapkamer 3 (ca. 3,31m x 2,73m); geheel betegelde badkamer (ca. 2,88m x 1,87m) met instapdouche, toilet, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken ruime zolderverdieping (ca. 24m²/nokhoogte: 2,46m) met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, 2011), mechanische ventilatie-unit en dubbel dakvenster.

Bijzonderheden: Deze woning is bijzonder fraai gesitueerd aan open veld, grenzend aan wandelgebied, aan de rand van Oirsbeek nabij diverse voorzieningen (o.a. winkels, scholen, kinderopvang, sportaccommodaties) en uitvalswegen. Het object beschikt over (hard)houten kozijnen met isolerende beglazing (deels HR++, 2006). Het perceel dient nog te worden ingemeten door het Kadaster. De kosten welke verbonden zijn aan het inmeten komen voor rekening van de koper. De notaris van de koper dient dit te regelen.

De aanwezige apparatuur is door verkoper niet op deugdelijkheid getest.
Er wordt eventueel een erfdienstbaarheid t.a.v. het naast-/achtergelegen voetpad gevestigd.
Er wordt eventueel een erfdienstbaarheid tot handhaving van gemeenschappelijke voorzieningen (woonblok) gevestigd.
Er zijn mogelijk asbesthoudende toepassingen gevonden in de woning met laag risico (asbestrapport bij makelaar aanwezig).
Koper krijgt de mogelijkheid tot een bouwkundige inspectie in verband met de aansprakelijkheidsclausule.
De leveringsakte dient te worden gepasseerd bij één van de vaste projectnotarissen (Palmen & Dassen-Stein/Metis-Sittard/Moonen-Sittard/Piek-Susteren) en is niet ter keuze van koper.
Deze woning is eigendom van ZOWonen te Sittard, waarbij ZOWonen samen met Ralf Trafas Makelaardij u graag een kans op de woningmarkt biedt om een woning aan te kunnen kopen. Deze woning is dan ook nadrukkelijk enkel bestemd voor eigen gebruik en niet voor o.a. beleggings- en/ of verhuurdoeleinden dan wel doorverkoop. In dezen wordt in de koopovereenkomst een antispeculatiebeding opgenomen.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.