Klein-doenraderweg 8, Oirsbeek (6438 BP)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Klein-doenraderweg 8
Postcode
6438 BP
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 527 m3
Perceel oppervlakte
513 m2
Woonoppervlakte
ca. 120 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1962

Delen op Social Media

Uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met o.a. 3 slaapkamers en kantoor-/hobbyruimte.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,28m x 2,57m); te verwarmen kantoor-/hobbyruimte (ca. 6,39m x 3,41) v.v. laminaatvloer en aluminium pui (voorzijde); cv-/wasruimte met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, 2016) en de witgoedaansluitingen.

Begane grond: Voor- en zijtuin, lange oprit, entree/hal met o.a. meterkast (moderne) en geheel betegelde toiletruimte; semi-open keuken (ca. 3,14m x 2,55m) met plavuizen vloer en apparatuur (Siemens, Smeg, AEG) te weten: een gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, vaatwasser en koelkast. Uitgebouwde living (ca. 41m²) v.v. deur naar omsloten achtertuin v.v. dubbel terras (waarvan één fraai overdekt), gazon, zij-ingang en ruim tuinhuis. De tuin biedt veel privacy en is op het zuiden gesitueerd.

Eerste verdieping: Overloop v.v. luik naar lage bergvliering; slaapkamer 1 (ca. 3,50m x 3,45m), slaapkamer 2 (ca. 3,46m x 2,90m), slaapkamer 3 (ca. 2,59m x 2,54m); geheel betegelde moderne badkamer (ca. 2,89m x 1,60/1,29m) met instapdouche, vaste wastafel in badmeubel, wandcloset en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Vrij uitzicht! Fraai tegenover velden aan de rand van Oirsbeek nabij voorzieningen, uitvalswegen en natuurgebieden gelegen. Deze uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning is voorzien van kunststof en houten kozijnen met isolerende beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig. De begane grond en eerste verdieping beschikken nagenoeg geheel over laminaatvloeren. De bitumineuze dakbedekking (incl. isolatie) is in het jaar 2013 geheel vernieuwd. Door de aanwezigheid van een kantoor-/hobbyruimte zijn er veel gebruiksmogelijkheden. Kortom, de moeite van een bezichtiging waard!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.