Lindelaan 66, Oirsbeek (6438 HJ)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Lindelaan 66
Postcode
6438 HJ
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 385 m3
Perceel oppervlakte
380 m2
Woonoppervlakte
ca. 95 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1962
Energie label
G

Delen op Social Media

De vrij gelegen, geheel onderkelderde twee-onder-een-kapwoning met royaal perceel (380m²), garage en kunststof kozijnen/HR++ beglazing.

Indeling

Woonlaag 1: Provisiekelder 1 (ca. 8m²), provisiekelder 2 (ca. 9m²), stalling (ca. 17m²), cv-kelder (ca. 10m²) met aanrechtblok, de witgoedaansluiting en opstelplaats cv-combi-installatie (huur). Royale tuin (ca. 27m lang) met poort naar oprit. Vijver, terras, tuinberging, tuinkas en borders met aanplant. Garage (ca. 12m²).

Woonlaag 2: Fraai aangelegde voortuin, entree, hal, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje, woonkamer (ca. 32m² incl. keuken) met een parketvloer, keuken met rechte opstelling en apparatuur, t.w.: een koelkast, oven, gaskookplaat en wasemkap. Serre (ca. 21m²) met trap naar de tuin.

Woonlaag 3: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 11,5m²), slaapkamer 2 (ca. 7m²), slaapkamer 3 (ca. 13m²); badkamer (ca. 4m²) met badmeubel/vaste wastafel, douche en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Deze ruime twee-onder-een-kapwoning is op een geliefde plek in Oirsbeek gelegen. Zo zijn diverse voorzieningen zoals een supermarkt, een uitgebreid winkelaanbod, de sport-boulevard en een bredeschool op loopafstand gesitueerd. Ook een prachtige natuurgebied zoals de De Kakkert en buurtschap Wolfhagen liggen in de directe nabijheid. Een prima uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. De eerste woonlaag biedt veel berg- en hobbyruimte. Daarnaast is er tevens een garage aanwezig. Het perceel van 380m² is royaal te noemen. De dakbedekking van de platte daken zijn ca. 6 tot 7 jaar oud. De kozijnen zijn grotendeels van kunststof (2017, totaal 10 jaren garantie) met grotendeels HR++ beglazing. De gevels zijn gereinigd en geïmpregneerd. Kortom een verrassende woning met veel indelingsmogelijkheden op een geliefde plek!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.