Oppevenerweg 29, Oirsbeek (6438 KC)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Oppevenerweg 29
Postcode
6438 KC
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 800 m3
Perceel oppervlakte
2345 m2
Woonoppervlakte
ca. 173 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1920
Energie label
A

Delen op Social Media

Unieke kans!! Op toplokatie gelegen! Het sfeervol en instapklaar vrijstaand boerenwoonhuis met huisweide (perceel 2345m²) en royale garage's/hobby-ruimtes.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 14m²).

Begane grond: Fraai aangelegde voortuin, oprit (met poort) geschikt voor meerdere auto's; entree, ruime hal (ca. 19m²) met een mooie beuken trap. Ruime toiletruimte met wandcloset. Vernieuwde meterkast met krachtstroom. Sfeervolle woonkamer (ca. 45m²) met een gashaard en goed tuincontact via openslaande deuren naar de tuin. Royale woonkeuken (ca. 21m²) met luxueus Terrazzo werkblad en keukenopstelling met apparatuur t.w.: een keramische kookplaat, wasemkap, oven, vaatwasser en koelkast. Bijkeuken (ca. 4,5m²). Garage-/hobbyruimte (ca. 34m², met de mogelijkheid aan te passen naar slaapkamer/badkamer!). Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de CV-HR-combi-installatie (eigendom).

De riante tuin (op zuid) is prachtig vrij gelegen en voorzien van een royaal overdekt terras (ca. 37m²!) met inbouwspots en een aansluitpunt voor terrasverwarming. De bestrating bestaat uit gebakken klinkers. Degelijk omsloten huisweide met o.a.: een zwaluwtil. Deze weide is ideaal geschikt voor het houden van paard en/of kleinvee. Paardenstal (ca.8,5m²) met drainage/afvoer. Zeer ruime garage/hobbyruimte (ca. 53m²!) met dubbele poort (waarvan één met hoogte 2,80m, geschikt voor het stallen van een caravan). Daarnaast beschikt deze ruimte over een gevelkachel en spoelbak.

Eerste verdieping: Ruime overloop (ca. 9m²); slaapkamer 1 (ca. 19m²), slaapkamer 2 (ca. 17m²), slaapkamer 3 (ca. 13m²); wasruimte (ca. 3,5m²), geheel betegelde badkamerruimte (ca. 10m²) met ligbad, aparte (regen) douche, wandcloset, 2 individuele badmeubels en vloerverwarming (elektrisch).

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken zolder-bergruimte (ca. 15,5m²)

Bijzonderheden: Dit sfeervol instapklaar en vrijstaand boerenwoonhuis is grenzend aan fraaie natuur gelegen. Diverse prachtige trail-,wandel- en mountainbikeroutes liggen in de directe nabijheid. Tevens ideaal voor paardenliefhebbers. Ook maneges (< 1km) en pensionstallen zijn in de directe omgeving aanwezig. Dit object heeft in het jaar 2002 een grondige renovatie ondergaan, waarbij karakteristieke elementen bewaard zijn gebleven en de gevel in oude ere is hersteld. Daarnaast is het isolatieniveau dusdanig verbeterd tot inmiddels een energie-label A. Zo zijn er ook Isolerende beglazing (HR++) in hardhouten kozijnen, Unidek dakisolatie en spouwisolatie aangebracht. Ook zijn er 36 zonnepanelen aanwezig (waarvan 18 ter overname) met ca. 7 megawatt opbrengst per jaar (2019). De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming.

Het aantal slaapkamers is uit te breiden naar 4 met enkele aanpassingen. Het terras bij de woning en stukje grond bij de stalling zijn dusdanig gefundeerd dat vergroting van de ruimtes makkelijk te realiseren is. Zowel de inpandige garage alsook de vrijstaande garage/hobbyruimte zijn mogelijk om te bouwen naar een slaapkamer/badkamer, zodat een levensloopbestendige woning ontstaat. Tevens bieden beide ruimtes de mogelijkheid om wonen/werken te combineren.
Diverse stijlelementen zijn bewaard gebleven. Zo zijn de deuren op de begane grond nog origineel. De vensterbanken zijn mooi diep.
Kortom: een unieke woning met heel veel gebruiksmogelijkheden!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.