Provincialeweg Zuid 21, Oirsbeek (6438 BA)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Provincialeweg Zuid 21
Postcode
6438 BA
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 593 m3
Perceel oppervlakte
157 m2
Woonoppervlakte
ca. 153 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1933
Energie label
E

Delen op Social Media

Multifunctioneel woonhuis met veel gebruiksmogelijkheden.

Indeling

Souterrain: Ruime provisiekelder (ca. 5,05m x 3,67) met goede stahoogte (ca. 1,83m) en de witgoedaansluitingen.
Begane grond: Overdekte entree; hal met o.a. meterkast (moderne) en toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje; ruime woonkeuken (ca. 27m²) met eenvoudig keukenblok en apparatuur te weten: een afzuigkap; kantoor-/hobbyruimte 1 (ca. 14m²) v.v. eenvoudig keukenblokje; kantoor-/hobbyruimte 2 (ca. 10m²). Middels openslaande deuren vanuit de keuken is de privacyvolle tuin (west) te bereiken met terras, stalling (ca. 2,62m x 2,56m), borders en zij-ingang.

Eerste verdieping: Overloop; woonkamer/multifunctionele ruimte (ca. 36m²) met een plankenvloer; slaapkamer 1 (ca. 3,91m x 3,77m); moderne ruime badkamer (ca. 3,89m x 3,03m) v.v. inloopdouche, wandcloset, vaste wastafel, bergkast en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken royale zolderverdieping; overloop (ca. 6m²), slaapkamer 2 (ca. 3,32m x 2,84m), slaapkamer 3 (ca. 2,85m x 2,16m), hobbyruimte/bergzolder (ca. 20m²) met dakkapel, opstelplaats cv-combi-installatie (huur) en toegang tot bergvliering.

Bijzonderheden: Dit ruim geschakeld multifunctioneel woonhuis is in het geliefde dorp Oirsbeek, nabij een uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. winkels, openbaar vervoer, scholen) gelegen. Het object biedt verschillende gebruiksmogelijkheden en beschikt onder meer over een dubbele kantoor-/praktijk-/hobbyruimte, mogelijkheid 4 of 5 slaapkamers, multifunctionele ruimte en souterrain. De kozijnen zijn van (hard)hout met grotendeels dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig. De begane grond is voorzien van een mozaïek parketvloer en tegelvloer met vloerverwarming. Het object is uitermate geschikt voor de combinatie wonen/werken of het uitoefenen van hobby's.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.