Provincialeweg Zuid 75, Oirsbeek (6438 BB)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Provincialeweg Zuid 75
Postcode
6438 BB
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 1312 m3
Perceel oppervlakte
642 m2
Woonoppervlakte
ca. 150 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1967
Energie label
D

Delen op Social Media

Ruim vrijstaand multifunctioneel woon-werkobject met o.a.: een riante bedrijfsruimte (ca. 200m²).

Indeling

Begane grond: Voortuin, oprit geschikt voor meerdere auto's; entree/hal (ca. 7m²) met o.a. meterkast en geheel betegelde toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje; toegang tot provisiekelder (ca. 3,86m x 2,98m) met opstelplaats cv-installatie (voor woning); royale L-vormige woonkamer (ca. 46m²) met een gaskachel en schuifpui naar tuin; semi-open keuken (ca. 15m²) met rechte keukenopstelling, granieten werkblad, apothekerskast en apparatuur (o.a. AEG en Siemens) t.w.: een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, magnetron en elektrische oven; bijkeuken/wasruimte (ca. 5,51m x 3,33m) v.v. eenvoudig keukenblok, witgoedaansluitingen, opstelplaats cv-combi-installatie (voor bedrijfsruimten) en deur naar tuin. CV verwarmde multifunctionele kelder (ca. 93m²), v.v. goederenlift naar garage (plaats voor 2 auto's) en voorzien van een elektrische sectionaalpoort. De bedrijfsruimte is in totaal ca. 200m² groot (incl. garage, excl. onderkeldering) en is thans verdeeld in 5 ruimtes; tussenportaal met een 2-tal toiletruimtes. Er is op diverse manieren toegang tot de royale achtertuin met terras (v.v. elektrisch zonnescherm) en borders met aanplant. De tuin (Z-W) biedt optimale privacy.

Eerste verdieping: Overloop (ca. 3,5m²) v.v. muurkast; slaapkamer 1 (ca. 15m²) met balkon, slaapkamer 2 (ca. 10m²), slaapkamer 3 (ca. 9m²), slaapkamer 4 (ca. 4m²); geheel betegelde badkamerruimte (ca. 2,48m x 2,04m) met inloopdouche, wandcloset, vaste wastafel, designradiator en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Dit ruim vrijstaand multifunctioneel woon-werkobject is in het geliefde dorp Oirsbeek, op loopafstand van een uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. winkels, openbaar vervoer, sportaccommodaties), op een royaal perceel (642m²) gelegen. Het object beschikt onder meer over 4 slaapkamers, een riante bedrijfsruimte (ca. 200m²), garage (plaats voor 2 auto's) en royaal onderkelderd met multifunctionele ruimte (ca. 93m²). De kozijnen zijn van kunststof en aluminium met dubbele beglazing m.u.v. de bedrijfsruimten, deze zijn voorzien van enkele beglazing. De begane grond van woonhuis met bijkeuken, is nagenoeg geheel voorzien van plavuizen vloeren. De bedrijfsruimte is in totaal (incl. garage, excl. kelder 93m2) ca. 200 m² groot en is thans verdeeld in 5 ruimtes. Deze ruimtes zijn ideaal als kantoor, werkplaats, magazijn, showroom of een combinatie hiervan. Het object is ook uitermate geschikt voor een levensbestendige/kangoeroe woning, combinatie wonen/werken of het uitoefenen van hobby's.

Dit object wordt u aangeboden in collegiale samenwerking met Royworks.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.