Torenstraat 14, Oirsbeek (6438 GV)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Torenstraat 14
Postcode
6438 GV
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 410 m3
Perceel oppervlakte
303 m2
Woonoppervlakte
ca. 98 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1953
Energie label
E

Delen op Social Media

Nagenoeg geheel te moderniseren en uitgebouwde hoekwoning met o.a. een ruime garage en 3 slaapkamers.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 2,86m x 2,35m).

Begane grond: Voortuin, oprit; entree/hal met o.a. toiletruimte en meterkast; L-vormige woonkamer (ca. 28m²) v.v. airco-installatie (2016); apart gelegen aanbouwkeuken (ca. 5,27m x 2,54m) met dubbele lichtkoepel en eenvoudig keukenblok met apparatuur te weten: een gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser; bijkeuken/berging (ca. 3,34m x 2,40m) met opstelplaats cv-combi-installatie (2012, eigendom) en de witgoedaansluitingen. Vanuit de keuken is er toegang tot de royale achtertuin v.v. riant terras (deels overdekt), zij-ingang en garage (ca. 5,95m x 3,45m) v.v. elektrische sectionaalpoort.

Eerste verdieping: Overloop; slaapkamer 1 (ca. 3,58m x 2,83m), slaapkamer 2 (ca. 3,58m x 3,03m) v.v. muurkast, slaapkamer 3 (ca. 2,49m x 1,98m); geheel betegelde doucheruimte (ca. 3m²) met douche, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een losse trap te bereiken lage bergzolder (nokhoogte: ca. 1,45m).

Bijzonderheden: Deze uitgebouwde hoekwoning (te moderniseren) is in een kindvriendelijke woonwijk nabij voorzieningen (o.a. brede school, kinderopvang, openbaar vervoer, winkels en speeltuin) en natuur (o.a. Wolfhagen) gelegen. Het object is op een ruim perceel (ca. 303m²) gelegen. De woning beschikt over kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig. Het complete dak van de garage is in het jaar 2020 vernieuwd, ook is de bitumineuze dakbedekking van de aanbouw in ca. 2016 vernieuwd.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.


Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.