President Rooseveltstraat 11, Schinveld

Vraagprijs
€ 175.000 k.k.
status
Onder bod
Type
Halfvrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Schinveld
Adres
President Rooseveltstraat 11
Postcode
6451 BE
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 556 m3
Perceel oppervlakte
175 m2
Woonoppervlakte
ca. 122 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1903
Energie label
E

Delen op Social Media

In het centrum van Schinveld, nabij winkels, natuur (Schinveldse bossen), basisschool en uitvalswegen gelegen; het verrassend ruim halfvrijstaand woonhuis met o.a.: 4 slaapkamers, garage/stalling, privacyvolle achtertuin, provisiekelder, kunststof kozijnen v.v. dubbele beglazing, rolluiken, 12 zonnepanelen (huur/koop), etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 4,38m x 3,37m).

Begane grond: Entree/hal, woonkamer (ca. 35m²) met zit- en eetgedeelte; tussenportaal met trap naar verdieping; apart gelegen keuken (ca. 4,32m x 3,16m) v.v. eenvoudig keukenblok en apparatuur te weten: keramische kookplaat, afzuigkap, oven (defect), vaatwasser en koel-/vriescombinatie; geheel betegelde badkamer (ca. 2,66m x 2,06m) v.v. instapdouche, wandcloset en vaste wastafel in badmeubel; wasruimte/bijkeuken (ca. 2,05m x 1,37m). Vanuit tussenportaal is er toegang tot de privacyvolle achtertuin met ruim overdekt terras, borders met aanplant, tuinhuis, diverse buitenbergingen en toegang tot de garage/stalling (ca. 4,42m x 2,55m) v.v. kantelpoort met loopdeur. Middels zeilen is de overkapping afsluitbaar, waardoor er een soort wintertuin ontstaat.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 3,15m x 3,07m), slaapkamer 2 (ca. 3,82m x 3,15m), slaapkamer 3 (ca. 4,51m x 2,50m), slaapkamer 4 (ca. 14m²) met toegang naar cv-/bergruimte (ca. 4,26m x 2,11m) met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, 2018).

Tweede verdieping (NIET IN GEBRUIK): Middels een klein luik vanuit slaapkamer 3 is de bergvliering te bereiken. Door de zolder actief te betrekken bestaat de mogelijkheid om extra (woon)ruimte te creëren.

Bijzonderheden: Deze verrassend ruime woning is in het centrum van Schinveld, nabij winkels, openbaar vervoer, horeca, natuur (Schinveldse bossen) en basisschool gelegen. Ook is de oprit van de nieuwe Buitenring in de nabijheid gelegen. Het object is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig. De 12 zonnepanelen (huur/koop) geven een behoorlijke besparing op de energiekosten. Kortom, maak een afspraak en laat u overtuigen.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.