Pastoor Albertsstraat 8, Puth (6155 LW)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Puth
Adres
Pastoor Albertsstraat 8
Postcode
6155 LW
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 522 m3
Perceel oppervlakte
890 m2
Woonoppervlakte
ca. 95 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1922

Delen op Social Media

Prachtig nabij natuur, aan de rand van Puth gelegen twee-onder-een-kapwoning (te moderniseren) met grote garage en royaal perceel 890m²!

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 20m²) met geiser (huur).

Begane grond: Oprit voor 2 auto's, entree, hal (ca. 6m²), ruime keuken (ca. 15m²) met eenvoudige keukenopstelling; woonkamer (ca. 26m²) met elektrische kachel. Toiletruimte met toilet en fonteintje. Zeer ruime garage (ca. 37m²) met de witgoedaansluiting, vliering en openslaande deuren naar de tuin. Royale tuin met overdekt terras, tuinberging/stalling en huisweide.

Eerste verdieping: Overloop, ruime slaapkamer 1 (ca. 15m²) met vaste wastafel, ruime slaapkamer 2 (ca. 15m²) met vaste wastafel. Badkamer (ca. 6m²) met douche, toilet en vaste wastafel. Berging.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken zolderruimte (ca. 19m²) met opstelplaats cv-installatie; slaapkamer 3/hobbyruimte.

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is prachtig, grenzend aan natuurgebied aan de rand van Puth gelegen, Dit object biedt met o.a.: een grote garage, een souterrain en vaste trap naar de zolder. Dus bergruimte is voldoende voorhanden. De huisweide is ideaal geschikt voor het houden van kleinvee. De kozijnen zijn van hout met grotendeels isolerende beglazing. Naast de royale garage is er ook een oprit voor 2 auto's aanwezig. Modernisering is wenselijk.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.