Altaarstraat 54, Schinnen (6365 AL)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Schinnen
Adres
Altaarstraat 54
Postcode
6365 AL
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 482 m3
Perceel oppervlakte
402 m2
Woonoppervlakte
ca. 99 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Middelmatig
Bouwjaar
1953

Delen op Social Media

Aan fraai natuurgebied gelegen twee-onder-een-kapwoning met woonkamer/keuken (ca. 54m2), garage en perceel van 402m2!

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 5m2).

Begane grond: Voortuin, entree, hal, meterkast (vernieuwd), toiletruimte. Woonkamer (ca. 54m2! incl. open keuken). De uitgebouwde woonkamer beschikt over een fraaie plavuizen vloer (vloerverwarming) en openslaande deuren naar de tuin. De keuken is voorzien van inbouwspots en een luxe keukenopstelling met kookeiland, composieten werkbladen en apparatuur t.w.: een inductie-kookplaat, wasemkap, combi-oven/magnetron en koelkast. Berging (ca. 8m2) met zij-ingang en de witgoedaansluiting. Opstelplaats cv-combi-installatie (2019 - eigendom). Ruime berging (ca. 19,5m2), Royale tuin op zuid grenzend aan prachtige natuur met achteringang en garage/stalling (ca. 24m2) met elektrisch bedienbare poort.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 7m2), slaapkamer 2 (ca. 10m2), slaapkamer 3 (ca. 13m2). Doucheruimte met vaste wastafel en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is in het geliefde kerkdorp Schinnen, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en aan fraai natuurgebied gelegen. Dit object is uitgebouwd en beschikt o.a. over een ruime woonkamer/luxe keuken (ca. 54m2 met vloerverwarming). De garage en bergingen bieden veel stallingsruimte. Aan de achterzijde van de lange tuin op zuid grenst dit perceel aan een prachtig natuurgebied. Een mooi startpunt voor wandel- en fietstochten. De kunststof kozijnen (draai-kiep) zijn voorzien van isolerende beglazing (deels HR++). De 12 zonnepanelen (eigendom) zorgen tevens voor de nodige energiebesparing. De spouw is deels geïsoleerd.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.


Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.