Barbarastraat 2, Schinnen (6365 AW)

Vraagprijs
€ 298.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Schinnen
Adres
Barbarastraat 2
Postcode
6365 AW
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 421 m3
Perceel oppervlakte
461 m2
Woonoppervlakte
ca. 100 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1968

Delen op Social Media

Array

Indeling

Woonlaag 1: Te verwarmen garage (ca. 4,91m x 3,43m) v.v. elektrische sectionaalpoort; portaal met toegang naar berging en cv-ruimte/berging met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, Nefit, 2007); provisie-/hobbykelder 1 (ca. 3,41m x 2,88m) met toegang naar tuin; provisie-/hobbykelder 2 (ca. 2,91m x 2,70m) met de witgoedaansluitingen en spoelbak.

Woonlaag 2: Voor- en zijtuin, oprit; entree/hal (ca. 2,85m x 2,05m) met een tegelvloer, garderobekast, meterkast en toiletruimte met toilet en fonteintje. Woonkamer (ca. 7,96m x 4,42m) met een open haard en schuifpui; apart gelegen keuken (ca. 3,30m x 2,51m) met een eenvoudige keukenopstelling en apparatuur te weten: elektrische kookplaat, oven en afzuigkap. Fraai aangelegde achtertuin (Z) v.v. terras, zonnescherm, borders met aanplant en zij-ingang.

Woonlaag 3: Overloop met muurkast, slaapkamer 1 (ca. 4,11m x 3,41m), slaapkamer 2 (ca. 3,75m x 3,41m), slaapkamer 3 (ca. 3,10m x 2,83m); badkamerruimte (ca. 2,68m x 1,80m) met vaste wastafel, instapdouche, toilet en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Deze split level bungalow is in een geliefde woonomgeving nabij natuur (Wolfhagen, De Kakkert) gelegen. Van hieruit kunt u mooie wandel-/ en fietstochten maken. Uitvalswegen, supermarkt en scholen liggen in de directe omgeving. Het object beschikt over een royaal perceel (461m2). De tuin biedt veel privacy en is op het zuiden gesitueerd. Het souterrain met o.a. een garage biedt de nodige bergruimte. De bitumineuze dakbedekking is ca. 5 jaar geleden vernieuwd. De kozijnen zijn grotendeels van kunststof met dubbele beglazing en deels rolluiken. Interne modernisering is wenselijk. Kom kijken en bekijk de mogelijkheden!
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.