Stationsstraat 45A, Schinnen (6365 CK)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Schinnen
Adres
Stationsstraat 45A
Postcode
6365 CK
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 416 m3
Perceel oppervlakte
300 m2
Woonoppervlakte
ca. 119 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1957

Delen op Social Media

Sfeervolle halfvrijstaande en gemoderniseerde woning (bouwstijl vijftiger jaren) met 4 slaapkamers en gezellige tuin op het zuiden.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 9m2).

Begane grond: Voortuin, oprit voor meerdere auto's, entree, hal, moderne toiletruimte (2016) met wandcloset (spaarknop) en fonteintje, meterkast (vernieuwd), sfeervolle woonkamer (ca. 30m2) met erker, parketvloer en openslaande deuren naar het overdekt terras. Via fraaie glas-en-lood-deuren te bereiken keukenruimte. De ruime keuken (ca. 16m2) is voorzien van een keukenopstelling (2014) met dubbele spoelbak, inbouwkasten en apparatuur te weten: een vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, wasemkap en oven. Stalling/garage (ca. 13m2). Sfeervolle tuin op het zuiden gesitueerd met overdekt terras, gazon, tuinberging en borders met aanplant.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 17m2), slaapkamer 2 (ca. 8m2), slaapkamer 3 (ca. 12m2), moderne luxe badkamerruimte (ca. 4m2 uit 2015) met inloopdouche, wandcloset (spaarknop), badmeubel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap bereikbaar, overloop met dubbele berging, Slaapkamer 4 (ca. 14m2) met inbouwkast.

Bijzonderheden: Deze halfvrijstaande (technisch vrijstaand) woning is nabij de kern van Schinnen op een geliefde woonlocatie bij natuur (Wolfhagen, Terborg), basisschool en supermarkt gelegen. Dit object is zeer sfeervol van aard en beschikt over diverse stijlelementen (o.a. deuren/ glas en lood) welke de jaren vijftig kenmerkten. De woning is aan de bovenzijde uitgebouwd waardoor twee slaapkamers extra volume hebben gekregen. De kozijnen zijn van hout met isolerende beglazing (deels draai-kiep) met rolluiken (deels). Tevens is het hoofddak geïsoleerd met Unidek dakisolatie. De badkamer, keuken en toilet zijn gedurende de laatste zes jaren gemoderniseerd. De tuin op het zuiden is aan de achterzijde vrij gelegen!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.