Bouwbergstraat 22, Schinveld (6451 GN)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Schinveld
Adres
Bouwbergstraat 22
Postcode
6451 GN
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 344 m3
Perceel oppervlakte
147 m2
Woonoppervlakte
ca. 104 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1955
Energie label
C

Delen op Social Media

Vrijstaand woonhuis met o.a. een garage en 3 slaapkamers.

Indeling

Begane grond: entree/hal (ca. 4m²) met o.a. meterkast (moderne), trappenkast en toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje; L-vormige woonkamer (ca. 42m²) met een parketvloer en sfeervolle allesbrander; apart gelegen keuken (ca. 3,92m x 1,95m) v.v. eenvoudige keukenopstelling met apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de compacte en onderhoudsvrije achtertuin met terras, zij-ingang en toegang tot garage (ca. 5,29m x 3,87m). Deze tuin (ca. 27m²) is op zuid-west gesitueerd en biedt veel privacy.

Eerste verdieping: Ruime overloop, slaapkamer 1 (ca. 4,07m x 4,01m), slaapkamer 2 (ca. 3,86m x 3,00m), slaapkamer 3 (ca. 3,18m x 2,80m); geheel betegelde badkamer (ca. 5m²) met ligbad-/douchecombinatie, wandcloset, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken ruime bergzolder met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, 2006).

Bijzonderheden: Dit vrijstaand woonhuis is in een rustige straat nabij de Schinveldse bossen en diverse voorzieningen (o.a. winkels, scholen, speeltuin, sportverenigingen) gelegen. Door de Buitenring is Schinveld uitstekend ontsloten richting Aken, Heerlen, Maastricht en ook naar Eindhoven. Bergruimte is er voldoende voorhanden, naast een ruime zolder is er ook een garage aanwezig. Het object is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende (HR++) beglazing en grotendeels rolluiken (deels elektrisch). Tevens is er dak- en spouwmuurisolatie aanwezig. De eerste verdieping beschikt nagenoeg geheel over laminaatvloeren. Tevens bestaat er eventueel de mogelijkheid een riante loods erbij te kopen (in overleg).
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.