In De Winkel 11, Schinveld (6451 JG)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Schinveld
Adres
In De Winkel 11
Postcode
6451 JG
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 395 m3
Perceel oppervlakte
250 m2
Woonoppervlakte
ca. 110 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1989

Delen op Social Media

Goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met mogelijkheid 4 slaapkamers, 10 zonnepanelen en een garage.

Indeling

Begane grond: Onderhoudsvrije voortuin, oprit geschikt voor twee auto's; entree/hal met o.a. meterkast en toiletruimte met toilet en fonteintje. Ruime woonkamer (ca. 37m²); semi-open keuken (ca. 3,00m x 2,70m) v.v. L-vormige opstelling en apparatuur te weten: een inductie-kookplaat (2021), afzuigkap (2020), koel-/vriescombinatie (2020), magnetron (2019), oven (2019) en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin v.v. dubbel terras, borders met aanplant en toegang naar garage (ca. 6,45m x 2,58m) v.v. elektrisch bedienbare kantelpoort. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt veel privacy.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 3,93m x 3,20m), slaapkamer 2 (ca. 4,66m x 2,20m), slaapkamer 3 (ca. 2,99m x 2,61m); geheel betegelde badkamer (ca. 3,90m x 1,96m) met (massage)douche, dubbele vaste wastafel in badmeubel, spiegelkast, wandcloset en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken zolderverdieping met diverse bergkasten, Velux-dakvenster (2019), opstelplaats cv-combi-installatie (huur, 2018), witgoedaansluiting en mechanische-ventilatie-unit; mogelijkheid 4e slaapkamer.

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is in een geliefde buurt, nabij bosrijk gebied, winkelaanbod, scholen en de oprit van de nieuwe Buitenring gelegen. De woning is prima onderhouden en aan de voorzijde vrij gelegen. De 4 slaapkamers (zolder via vaste trap) bieden veel indelingsmogelijkheden. Het object is voorzien van (hard)houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken (deels elektrisch). Het dak en de spouw zijn geïsoleerd. Daarnaast zijn er 10 zonnepanelen (eigendom, 2019) en een vernieuwde mechanische-ventilatie-unit (2020) aanwezig. Een en ander leidt tot een behoorlijke besparing op de energierekening. De begane grond beschikt nagenoeg geheel over een plavuizen vloer. De eerste verdieping is grotendeels voorzien van vernieuwde (2019) laminaatvloeren. Kortom een goed verzorgde woning op een courante plek!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.