President Rooseveltstraat 18, Schinveld (6451 BG)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Schinveld
Adres
President Rooseveltstraat 18
Postcode
6451 BG
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 1040 m3
Perceel oppervlakte
530 m2
Woonoppervlakte
ca. 122 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Middelmatig
Bouwjaar
1930

Delen op Social Media

In het centrum van Schinveld gelegen ruim halfvrijstaand woon-/werkobject (te moderniseren) op een perceel van 530m2

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 12m2), provisiekelder 2 (ca. 12m2).

Begane grond: Entree, winkelruimte (ca. 73m2) met een plavuizen vloer en systeemplafonds. Werkplaats (ca. 15m2). Stalling (ca. 25m2) met vliering en zij-ingang (poort). Berging (ca. 6m2), portaal, stalling (ca. 19m2). Lange tuin met gemetselde berging (ca. 12m2).

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 16,5), slaapkamer 2 (ca. 14m2), woonkamer (ca. 29m2); keuken (ca. 10m2) met eenvoudige keukenopstelling. Badkamer (ca. 3,5m2) met douche, vaste wastafel en toilet.

Tweede verdieping: Overloop, berging, zolderkamer 1 (ca. 15m2) met berging, zolderkamer 2 (ca. 10m2), zolderruimte (ca. 22m2).

Bijzonderheden: Dit ruime object is In het centrum van Schinveld, nabij winkels, openbaar vervoer, horeca, natuur (Schinveldse bossen) en basisschool gelegen. Ook is de oprit van de nieuwe Buitenring in de nabijheid gelegen. De bedrijfsruimte van ca. 73m2 biedt volop gebruiksmogelijkheden. Belegging of de combinatie wonen/werken zijn mogelijk! Het perceel van 530m2 is royaal te noemen. De kozijnen zijn grotendeels van kunststof en voorzien van met isolerende beglazing. De cv-/combi-ketel is gehuurd. Modernisering is wenselijk.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.