Eisenhowerstraat 453, Sittard (6135 BC)

Vraagprijs
€ 129.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Sittard
Adres
Eisenhowerstraat 453
Postcode
6135 BC
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 300 m3
Woonoppervlakte
ca. 89 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1967

Delen op Social Media

Nabij Sittard centrum gelegen ruim appartement met 3 slaapkamers, balkon, lift, privé-berging en eigen parkeerplaats.

Indeling

Begane grond: Gezamenlijke entree met brievenbussen en videofooninstallatie. Trappenhuis en dubbele liftinstallatie. Privé-parkeerplaats (met beugel).

Vijfde verdieping: Apart gelegen berging aan galerij. Privé-entree, hal, meterkast. Geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, muurkast; geheel betegelde badkamerruimte (ca. 4m2) met ligbad-/douchecombinatie in hoekopstelling, badmeubel/vaste wastafel en inbouwspots. Muurkast met de witgoedaansluiting. Slaapkamer 1 (ca. 12m2), slaapkamer 2 (ca. 9m2), slaapkamer 3 (ca. 9m2); woonkamer (ca. 27m2) met toegang naar het overdekte balkon (ca.10m2). Semi-open keuken (ca. 11m2) met rechte keukenopstelling en apparatuur t.w. een gaskookplaat, oven en koelkast.

Bijzonderheden: Dit ruime appartement (vijfde verdieping) is nabij Sittard centrum, openbaar vervoer (trein, bus), uitvalswegen, scholen en horeca gelegen. Dit object beschikt over een ruime woonkamer/keuken (totaal ca. 38m2) en maar liefst 3 slaapkamers. Het appartement is per lift of trappenhuis te bereiken. De ligging van de privé-berging (ca. 5m2) op dezelfde woonlaag is bijzonder handig. Dat geldt zeker ook voor de eigen privé-parkeerplaats. De kozijnen zijn van hout en deels voorzien van isolerende beglazing. De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 191,98 per maand (inclusief het voorschot verwarming). De keuken beschikt over een huurgeiser.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.