Landweringstraat 53, Sittard (6133 AE)

Vraagprijs
€ 349.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Sittard
Adres
Landweringstraat 53
Postcode
6133 AE
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 500 m3
Perceel oppervlakte
567 m2
Woonoppervlakte
ca. 130 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1962

Delen op Social Media

Nabij het centrum van Sittard gelegen vrijstaand (geschakeld) woonhuis (mog.semi-bungalow) met royaal perceel (ca. 567m2), vier slaapkamers en dubbele oprit.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 23m2) met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom ca. 2012) en de witgoedaansluiting.

Begane grond: Voortuin, dubbele oprit (waarvan 1 met carport), entree, ruime hal met een plavuizen vloer; toiletruimte (2016) met wandcloset (spaarknop), daglichttoetreding en fonteintje. Meterkast (vernieuwd). Brede en sfeervolle woonkamer (ca. 40m2) met een houten vloer en openslaande deuren (2010) naar de tuin. Apart gelegen ruime keuken (ca. 11m2) met keukenopstelling (2014) met composiet werkblad en o.a. een apothekerskast/rvs spoelbak en apparatuur (o.a. Bauknecht) te weten: een inductie-kookplaat (BORA) met ingebouwd afzuigsysteem, vaatwasser, oven, magnetron en grote koelkast. Vanuit de keuken heeft u tevens een mooi uitzicht op de achtertuin (aanleg 2010). Slaapkamer-werk-hobbykamer 1 (ca. 15m2) met openslaande deuren (2010) naar de tuin. De tuin is royaal en breed van opzet. Dat geldt tevens voor het terras (deels overdekt). Verder beschikt de tuin over een gazon, een zij-ingang/poort en deze is op het westen gesitueerd.

Eerste verdieping: Overloop met een parketvloer, slaapkamer 1 (ca. 14m2) met dakkapel. slaapkamer 2 (ca. 6,5m2) met dakkapel, slaapkamer 3 (ca. 11,5m2) met dakkapel. Moderne geheel betegelde badkamer 1 (ca. 2005) met groot ligbad, vaste wastafel en daglichttoetreding. Badkamer/doucheruimte 2 (2016) met ruime douche, wandcloset (spaarknop), wandradiator en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Deze vrijstaand (geschakelde) woning is nabij het centrum van de sfeervolle stad Sittard met al haar voorzieningen (openbaar vervoer, scholen, winkelaanbod, schouwburg) gelegen. Deze woning beschikt over een slaapkamer op de begane grond. Door toevoeging van een badkamer zou dit object levensloopbestendig gemaakt kunnen worden. Ook zou u deze ruimte uitstekend kunnen gebruiken voor de combinatie wonen/werken. Het perceel is royaal te noemen en is breed van opzet. De dubbele oprit (waarvan één met carport) aan beide zijden van de woning bieden veel gebruiksgemak. De kunststof kozijnen (2018) zijn voorzien van isolerende beglazing (HR++). Ook zijn er rolluiken aanwezig. Kortom, een complete woning met veel mogelijkheden op een centrale plek!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.