Sweelinckstraat 17, Brunssum

Vraagprijs
€ 159.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Sweelinckstraat 17
Postcode
6444 AZ
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 205 m3
Woonoppervlakte
ca. 67 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1980

Delen op Social Media

In centrum Brunssum nabij voorzieningenpakket (winkels, openbaar vervoer, horeca), maar ook dicht bij Brunssummerheide gelegen appartement met o.a. 2 slaapkamers, moderne keuken, lift, balkon, berging en parkeerplaats.

Indeling

Souterrain: Privé-berging (ca. 6m²). Overdekte parkeerplaats op afgesloten terrein.

Begane grond: Centrale entree, hal met brievenbussen en bellentableau. Trappenhuis en lift.

Tweede verdieping: Privé-entree, hal, meterkast, CV-kast (CV-combi-installatie Nefit, huur). Slaapkamer 1 (ca. 12,5m²), slaapkamer 2 (ca. 6m²). Woonkamer/open keuken (totaal ca. 29m²) met toegang naar het balkon. De keuken is voorzien van een moderne keukenopstelling met apparatuur t.w.: een oven, gaskookplaat, wasemkap, koelkast en vaatwasser. Betegelde (groot formaat) moderne badkamerruimte met douche en badmeubel/vaste wastafel. Betegelde (groot formaat) toiletruimte met toilet en fonteintje.

Bijzonderheden: Dit instapklaar appartement is in het centrum Brunssum nabij voorzieningenpakket (winkels, openbaar vervoer, horeca), maar ook dicht bij Brunssummerheide gelegen. Dit object biedt o.a. 2 slaapkamers en een moderne keuken/badkamer. Door de aanwezigheid van een lift is deze woning levensloopbestendig. Het appartement is grotendeels voorzien van fraaie pvc vloeren. De bijdrage voor de vereniging van eigenaren bedraagt € 135,- per maand.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.