Treebeekstraat 42, Brunssum

Vraagprijs
€ 289.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Halfvrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Treebeekstraat 42
Postcode
6446 XW
Slaapkamers
5
Inhoud
ca. 609 m3
Perceel oppervlakte
485 m2
Woonoppervlakte
ca. 157 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1915

Delen op Social Media

Levensloopbestendig wonen of wonen/werken combineren! In de geliefde wijk Treebeek gelegen ruim (ca. 157m² woonopp./ca. 609m³ inhoud) karakteristiek en vooroorlogs woonhuis met onder andere: vijf slaapkamers (waarvan één op BG met badkamer), royaal perceel, dubbele oprit/achteringang en grote garage.

INDELING

Souterrain: Provisiekelder (ca. 9m²).

Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin, oprit 1 geschikt voor meerdere auto's, entree, ruime hal, meterkast, slaapkamer 1 (of kantoor/hobby ca. 12m²), badkamer (ca. 4m²) met ligbad-/douchecombinatie, wandcloset, vaste wastafel en wandradiator. Woonkamer (ca. 32m²) met inbouwspots en openslaande deuren naar de tuin. Keukenruimte (ca. 11m²) met moderne L-vormige keukenopstelling, inbouwspots, wandradiator en apparatuur; te weten: een 5-pits gaskookplaat, wasemkap, combi-oven-magnetron, koelkast, vrieskast en vaatwasser. Bijkeuken (ca. 9m²) met de witgoedaansluiting en opstelplaats cv-combi-installatie (huur). Royale tuin op zuid-oost met fraaie omheining, gazon en terras. Tevens heeft het perceel een achteringang met poort met dubbele deur. Oprit 2. Riante garage (ca. 36m²) met dubbele muur en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Eerste verdieping: Overloop met bijzonder mooi glas en lood ramen en bergkast. Portaal met toiletruimte. Slaapkamer 2 (ca. 13m²), slaapkamer 3 (ca. 15m²) met TV aansluiting, slaapkamer 4 (ca. 8,5m²).

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vaste trap te bereiken. Slaapkamer 5 (ca. 12m²) met groot dakraam. Berging (ca. 10m²).

BIJZONDERHEDEN: Deze halfvrijstaande vooroorlogse woning is in de geliefde wijk Treebeek, nabij winkels, scholen, sportaccommodaties en uitvalswegen gelegen. Door de aanwezigheid van een badkamer-slaapkamer op de begane grond is deze woning levensloopbestendig te noemen. Ook de combinatie wonen/werken (eigen ingang) is gemakkelijk te maken. Karakteristieke elementen zoals deuren en glas en lood zijn bewaard gebleven. In totaliteit zijn er vijf slaapkamers aanwezig! De royale garage biedt veel gebruiksmogelijkheden. De achteringang met poort/oprit is enorm praktisch. De kozijnen zijn van hout en kunststof en deels voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Kortom een veelzijdige woning op een leuke plek!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.