Hunsstraat 21, Voerendaal (6367 JJ)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Voerendaal
Adres
Hunsstraat 21
Postcode
6367 JJ
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 500 m3
Perceel oppervlakte
378 m2
Woonoppervlakte
ca. 120 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Middelmatig
Bouwjaar
1920
Energie label
G

Delen op Social Media

In het kerkdorp Ubachsberg (gemeente Voerendaal) gelegen vrijstaand woonhuis.

Indeling

Souterrain: Ruime provisiekelder (ca. 5,36m x 3,77m).

Begane grond: Oprit; royale entree/hal met o.a. fraaie tegelvloer (groot formaat, 2019) en meterkast (vernieuwd); lichte woonkamer (ca. 8,00m x 4,09/3,30m) met laminaatvloer; separate keuken (ca. 3,27m x 2,83m) v.v. eenvoudig keukenblok zonder apparatuur; tussenportaal met toegang naar toiletruimte en doucheruimte (ca. 2,77m x 1,01m) v.v. vaste wastafel en instapdouche. Vanuit de keuken is er een deur naar de binnenplaats met zij-ingang, berging (v.v. vliering) en toegang naar de ruime achtertuin v.v. terras, gazon en gemetselde hobbyruimte/berging (ca. 6,64m x 2,41m);

Eerste verdieping: Overloop v.v. muurkast; slaapkamer 1 (ca. 4,00m x 3,38m), slaapkamer 2 (ca. 3,89m x 3,36m), slaapkamer 3 (ca. 2,90m x 2,00m) v.v. muurkast.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken riante zolderruimte (ca. 26m²) alwaar men eventueel een extra slaapkamer kan realiseren. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de cv-ketel (Nefit Topline, ca. 2010).

Bijzonderheden: Het vrijstaand woonhuis is gelegen aan de rand van Ubachsberg (gemeente Voerendaal) in een zeer rustige en verkeersluwe straat doch nabij diverse voorzieningen (NS-station, brede school, het gemeentehuis, sportvoorzieningen, etc). Door de centrale ligging t.o.v. de A76, de A79, de stadsautoweg bent u vanuit Ubachsberg binnen enkele minuten op de autosnelweg naar Aken, Maastricht of Eindhoven. Ook wandelt of fietst u ''om de hoek'' het natuurgebied aan de Kunderberg of de Fromberg binnen. Het object is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig (grotendeels elektrisch). De slaapkamers beschikken over een laminaatvloer. Enige modernisering is wenselijk.


De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.