Hellebroekerweg 33, Wijnandsrade (6363 AB)

Vraagprijs
€ 325.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Wijnandsrade
Adres
Hellebroekerweg 33
Postcode
6363 AB
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 700 m3
Perceel oppervlakte
648 m2
Woonoppervlakte
ca. 145 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1967
Energie label
E

Delen op Social Media

Het landelijk gelegen, uitgebouwde vrijstaand woonhuis met hobby-praktijk-/bedrijfsruimte (ca. 300m²) en garage.

Begane grond: Voortuin (bestraat); oprit 1 met poort; oprit 2 met carport; entree; hal met een plavuizen vloer; toiletruimte met toilet en fonteintje; meterkast (modern); kelderkast met (huur)boiler; royale woonkamer (ca. 48m²) met een planken vloer; keukenruimte(ca. 3,42m x 2,87m) met een plavuizen vloer en keukenopstelling met apparatuur, t.w.: een inductie-kookplaat, wasemkap, koelkast, vaatwasser en combi-oven/magnetron. Tevens is in de keuken vloerverwarming aanwezig; kantoorruimte (ca. 5,15m x 4,81m + 4,50m x 2,00m) met airconditioning; Pantry met keukenblokje en toiletruimte met toilet en fonteintje; royale praktijk-hobbyruimte (ca. 300m²) met elektrisch bedienbare sectionaalpoort en heater; berging (ca. 3,16m x 3,10m); patiotuin/overdekt terras met de nodige privacy; Garage (ca. 6,00m x 3,50m) met de witgoedaansluiting en elektrisch bedienbare sectionaalpoort.

Eerste verdieping: Overloop; slaapkamer 1 (ca. 3,93m x 3,12m); slaapkamer 2 (ca. 3,47m x 2,90m); slaapkamer 3 (ca. 4,33m x 2,90m); geheel betegelde badkamerruimte (ca. 2,98m x 1,88m) met groot ligbad, toilet en vaste wastafel. De badkamer is voorzien van vloerverwarming.

Bijzonderheden: Deze vrijstaande en uitgebouwde woning is in het geliefde kerkdorp Wijnandsrade, nabij Nuth met al haar voorzieningen (winkels, school openbaar vervoer, aansluiting autosnelweg) gelegen. Deze woning is goed onderhouden en beschikt o.a. over een royale living (ca. 48m²), kantoorruimte, hobby-praktijk-/bedrijfsruimte (ca. 300m²), dubbele oprit en garage/carport. De kozijnen zijn van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Tevens is er vloerverwarming (badkamer/keuken) aanwezig. Het perceeloppervlak is 648m². De patiotuin biedt veel privacy. De woning is uitermate geschikt voor de combinatie wonen/werken (o.a. rijschool, fysiotherapie)! of het uitoefenen van hobby's.

Dit object wordt u aangeboden in collegiale verkoop met Ruijters woningmakelaars.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.