Hoverstraat 22, Kerkrade

Vraagprijs
€ 195.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Kerkrade
Adres
Hoverstraat 22
Postcode
6462 CH
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 547 m3
Perceel oppervlakte
200 m2
Woonoppervlakte
ca. 123 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1987

Delen op Social Media

In een kindvriendelijke woonomgeving aan een autoluw pleintje nabij diverse voorzieningen (o.a. winkels, scholen, openbaar vervoer) en uitvalswegen gelegen geschakelde twee-onder-een-kapwoning met onder andere: een garage, serre/tuinkamer, 3 slaapkamers (mogelijkheid creëren extra (slaap)kamer), kunststof kozijnen met dubbele beglazing, royale zolderverdieping met dakkapel, omsloten achtertuin, etc..

Indeling

Begane grond: Voortuin; oprit; overdekte entree; hal met o.a. meterkast; woonkamer (ca. 33m²); serre/tuinkamer (ca. 5,06m x 3,84m); semi-open keukenruimte (ca. 2,28m x 1,96m) v.v. L-vormige opstelling en apparatuur te weten: een oven, keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser; tussenportaal met toiletruimte en trapopgang. Vanuit de serre/tuinkamer is er via een dubbele schuifpui toegang tot de tuin met terras en gazon. Garage (ca. 6,70m x 3,23m) v.v. tegelvloer.

Eerste verdieping: Overloop v.v. tegelvloer; slaapkamer 1 (ca. 3,96m x 2,29m), slaapkamer 2 (ca. 4,75m x 2,88m), slaapkamer 3 (ca. 3,54m x 2,90m) v.v. hobby-/inloopkamer (ca. 3,88m x 3,14m); geheel betegelde badkamer (ca. 2,00m x 1,80m) met ligbad (defect), vaste wastafel in badmeubel, wandcloset, witgoedaansluiting en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken royale zolderverdieping met dakkapel, opstelplaats cv-combi-installatie en zonneboiler. Door het plaatsen van een vaste trap kan men eventueel een extra (slaap)kamer creëren.

Bijzonderheden: Deze geschakelde twee-onder-een-kapwoning is rustig aan een pleintje gelegen in een kindvriendelijke woonwijk nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. Het object is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. De begane grond beschikt nagenoeg geheel over een tegelvloer. De slaapkamers zijn voorzien van laminaatvloeren. Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.