Aanbod

Nieuw

Pijlbrem 19, Brunssum

Op toplocatie in de geliefde wijk De Hemelder, aan een rustig woonplein gelegen; het vrijstaand woonhuis met o.a. een ruime garage, perceel van 385m², woonkamer (ca. 44m²), drie slaapkamers, breed opgezette tuin en prima isolatieniveau.

259.000,00
Koopwoning
Nieuw

Meteoorstraat 3, Brunssum

Rustig, in verkeersluw straatje, doch centraal in de geliefde wijk Treebeek gelegen; het vrijstaand, sfeervol en nagenoeg geheel gerenoveerd (v.a. 2004) woonhuis met onder andere: een speelse indeling, een perceel van 423m², ruime hobbyruimte met aparte ingang, drie slaapkamers, ruime woonkamer, moderne keuken en badkamer, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, fraaie parketvloeren etc..

275.000,00
Koopwoning

Het Ambacht 32, Brunssum

In een geliefde wijk nabij voorzieningen en ontsluitingswegen gelegen, royaal geschakeld, goed verzorgd woonhuis met o.a.: een garage met vliering, 4 slaapkamers, fraai aangelegde voor- en achtertuin, (hard)houten kozijnen met dubbele beglazing, etc..

VERKOCHT
Koopwoning

Op Gen Hoes 48, Brunssum

Op een kindvriendelijke en rustige woonlocatie, aan de rand van Brunssum nabij voorzieningen (winkels/openbaar vervoer) gelegen, te moderniseren/renoveren ruime tussenwoning met o.a. dubbele entree/hal, overdekte privé-parkeerplaats, achtertuin, dakterras/balkon, 4 slaapkamers, deels isolerende beglazing, etc..

115.000,00
Koopwoning

Kasteelstraat 2C, Brunssum

Multifunctioneel object! Nabij het centrum van Brunssum en uitvalswegen gelegen, de zeer ruime praktijkruimte (voormalige dierenartspraktijk) met ontvangstruimte/balie, diverse behandelruimtes, bovenwoning en patiotuin.

198.000,00
Koopwoning

Kloosterhof 26, Brunssum

Wonen midden in de stad, doch op zeer rustige locatie! Op voormalige kloosterlocatie in het hart van Brunssum gelegen; het royale en jonge appartement (ca. 130m²) met een privé-parkeerplaats (in garage), zeer ruime privé-berging, 2 slaapkamers, lift, ruime living/keuken (totaal ca. 60m²), mooi groot balkon en een prima isolatieniveau!

298.000,00
Koopwoning