Aanbod

Joseph Haydnstraat 1, Brunssum

In de componistenbuurt, nabij het winkelcentrum van Brunssum en de fraaie Brunssummerheide gelegen twee-onder-een-kapwoning met onder andere: 3 slaapkamers, een riante woonkamer (ca. 60m²!), souterrain, garage en patiotuin.

€ 185.000 k.k.
Beschikbaar

Passage 30, Brunssum

Ruim (ca. 105m²) appartement op vijfde verdieping in hartje centrum en op steenworp afstand van winkels, horeca en Vijverpark gelegen met lift, isolerende beglazing, 2 royale slaapkamers en privé berging.

€ 215.000 k.k.
Beschikbaar

Geert Grotestraat 3, Brunssum

Nabij het centrum van Brunssum en uitvalswegen (o.a. Buitenring) gelegen: de uitgebouwde tussenwoning met onder andere: een garage/stalling, dubbele oprit (achterom gelegen), 3 slaapkamers, grotendeels kunststof kozijnen met isolerende beglazing en achtertuin op zuid.

€ 169.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Hazenkampstraat 9, Brunssum

In een verkeersluwe doodlopende straat van de wijk Langeberg gelegen halfvrijstaande woning met grote degelijk gebouwde garage, dubbele parkeerplaats, 3 slaapkamers, tuin op het zuiden, dakisolatie en grotendeels aluminium kozijnen met isolerende beglazing.

€ 198.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Pelgrimsweg 18, Brunssum

Op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie in de directe nabijheid van uitvalswegen en de Brunssummerheide gelegen; de nagenoeg instapklare en uitgebouwde geschakelde hoekwoning met o.a. mogelijkheid 3 slaapkamers, moderne badkamer, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, provisiekelder, onderhoudsvriendelijke achtertuin (Z-W), etc..
 

€ 185.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Sluiterdstraat 11, Brunssum

Op geliefde woonlocatie, nabij het centrum van Brunssum gelegen; de instapklare twee-onder-een-kapwoning met o.a. een garage/stalling, provisiekelder, moderne badkamer en keuken, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, onderhoudsvrije tuin op zuid, etc..

€ 199.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud