Aanbod

Nieuw

Ringoven 6, Brunssum

In geliefde en op kindvriendelijke woonlocatie en tevens in een doodlopende straat van de wijk Klingbemden gelegen; de uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met onder andere: een ruime woonkamer/keuken (totaal ca. 63m²!), drie slaapkamers, garage, oprit/carport, cv-installatie (2020), 14 zonnepanelen (eigendom) en een tuin op het zuid-westen.

€ 269.000 k.k.
Beschikbaar
Nieuw

Pastoor Savelbergstraat 100, Brunssum

Praktisch en centraal wonen! In centrum van Brunssum gelegen appartement (1e verdieping) met lift, twee slaapkamers, balkon, royale privé-berging en privé-parkeerplaats.

€ 179.000 k.k.
Beschikbaar

Schildstraat 8, Brunssum

Op centrale locatie, nabij winkelvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen (Binnen- en Buitenring) gelegen nagenoeg compleet gerenoveerd woon-/werkobject met onder andere een commerciële ruimte (ca. 125m²), een royale bovenwoning met 3 slaapkamers en een achterterrein (achteringang).

€ 268.000 k.k.
Beschikbaar

Eglantier 27a, Brunssum

Een buitenkans! In de geliefde wijk “De Hemelder” gelegen; volledig gemoderniseerd (2015-2020), luxe afgewerkt en uitgebouwd woonhuis met o.a: een ruime garage, fraai aangelegde tuin (Z-W) met inbouwzwembad, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, rolluiken, mogelijkheid 4 slaapkamers, moderne complete keuken, bijkeuken, etc..

€ 298.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Lambertusstraat 12, Brunssum

In de geliefde woonwijk Op de Vos, nabij winkels, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen gelegen; de twee-onder-een-kapwoning (1986) met o.a.: een garage, 4 slaapkamers (zolder via vaste trap), kunststof kozijnen (HR++) met isolerende beglazing en dak- en spouwisolatie. 

€ 225.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Treebeekstraat 42, Brunssum

Levensloopbestendig wonen of wonen/werken combineren! In de geliefde wijk Treebeek gelegen ruim (ca. 157m² woonopp./ca. 609m³ inhoud) karakteristiek en vooroorlogs woonhuis met onder andere: vijf slaapkamers (waarvan één op BG met badkamer), royaal perceel, dubbele oprit/achteringang en grote garage.

€ 289.000 k.k.
Verkocht onder voorbehoud

Kerkstraat 50, Brunssum

Starters en beleggers opgelet! Midden in het winkelcentrum van Brunssum op de 1ste verdieping gelegen 2-kamer appartement met o.a. een privé-berging, lift, één slaapkamer, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en voldoende gratis parkeerfaciliteiten in de omgeving. 

€ - - - - - - -
Verkocht

Sweelinckstraat 17, Brunssum

In centrum Brunssum nabij voorzieningenpakket (winkels, openbaar vervoer, horeca), maar ook dicht bij Brunssummerheide gelegen appartement met o.a. 2 slaapkamers, moderne keuken, lift, balkon, berging en parkeerplaats.

 

€ - - - - - - -
Verkocht

Torenstraat 31, Brunssum

In de geliefde wijk Langeberg, nabij diverse voorzieningen gelegen goed verzorgde en uitgebouwde tussenwoning met o.a. kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, moderne keuken, ruime badkamer, 3 slaapkamers, provisiekelder, onderhoudsvriendelijke tuin (zuid-west), etc..

€ - - - - - - -
Verkocht

Treebeekstraat 183, Brunssum

In de geliefde wijk Treebeek, nabij een uitgebreid voorzieningenpakket (winkels, scholen, openbaar vervoer) gelegen gerenoveerd (buitenzijde) woonhuis met o.a. een mooie uitstraling, 4 slaapkamers (zolder via vaste trap), hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en een lange tuin.

€ - - - - - - -
Verkocht

Trichterweg 137, Brunssum

Goedkoop maar ook riant wonen ! Fraaie huuropbrengst! Op centrale locatie, nabij uitvalswegen gelegen; het fraai verzorgde vrijstaand landhuis met onder andere een buitenzwembad, vier slaapkamers, luxe keuken, ruime garage en twintig garages op binnenterrein (verhuurd) op perceel van 3625m²!

€ - - - - - - -
Verkocht