Aanbod

Nieuw

Platostraat 23, Brunssum

Op een goede en kindvriendelijke woonlocatie aan een groenstrook gelegen, geheel instapklare riante tussenwoning met o.a. een goed isolatieniveau (energielabel B), 4 slaapkamers, moderne keuken (2014), hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, rolluiken en een onderhoudsvrije, fraai aangelegde tuin (2018).

185.000,00
Koopwoning

Ridder Bexstraat 28, Brunssum

Op geliefde woonlocatie, nabij het centrum van Brunssum gelegen, de te moderniseren twee-onder-een-kapwoning met o.a.: 4 slaapkamers, gedeeltelijk isolerende beglazing, Z-vormige woonkamer, zij- en achtertuin en souterrain.

VERKOCHT
Koopwoning

Stadhouderstraat 38, Brunssum

Op een prima en kindvriendelijke woonlocatie aan een rustige straat in de wijk Brunssum-Noord, nabij voorzieningen (o.a. scholen, winkels) en uitvalswegen gelegen te moderniseren twee-onder-een-kapwoning met o.a. een garage, 3 slaapkamers, bergzolder, hardhouten kozijnen met grotendeels isolerende beglazing, rolluiken, carport (mogelijkheid vergroten tuin), etc..

VERKOCHT
Koopwoning

Venweg 92, Brunssum

In geliefde wijk, nabij Brunssum centrum en Brunssummerheide gelegen goed verzorgde hoekwoning met onder andere 1 (riante) slaapkamer (voorheen 2), vaste trap naar de zolder, moderne keuken en badkamer, bijkeuken, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, rolluiken, vernieuwd hoofddak, ruim perceel en garage.

147.500,00
Koopwoning

Grefkenstraat 20, Brunssum

In geliefde rustige wijk, nabij het centrum van Brunssum, aansluiting op Buitenring en de fraaie Brunssummerheide gelegen goed verzorgd tussengelegen woonhuis met onder andere een ruime keuken, onderhoudsvriendelijke tuin, 3 slaapkamers, provisiekelder en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.

149.000,00
Koopwoning

Julianastraat 7A8, Brunssum

Het op loopafstand van het centrum gelegen goed onderhouden appartement (begane grond) met onder andere aan voorzijde een balkon (eventueel uitbreiding woonkamer) en aan de achterzijde een eigen binnenplaats, moderne badkamer (2016), 2 slaapkamers, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, privé-berging, liftinstallatie en inpandige privé-parkeerplaats.

169.000,00
Koopwoning

Eduard Wintgensstraat 25, Brunssum

Op toplocatie in een van Treebeeks mooiste straten, nabij kleinschalig winkelcentrum en basisschool gelegen: de karakteristieke, te moderniseren hoekwoning met onder andere een royaal perceel (387m2), garage/stalling, vaste trap naar zolder, 4 slaapkamers, souterrain, etc..

199.000,00
Koopwoning

Prins Hendriklaan 148, Brunssum

Nabij winkelcentrum en Brunssumerheide, centraal gelegen zeer ruim multifunctioneel hoekpand met o.a.: praktijk-hobbyruimte, levensloopbestendige indeling, de mogelijkheid voor het realiseren van ca. 8 slaapkamers, royale garage, combinatie wonen/werken etc.

249.000,00
Koopwoning

Fazantlaan 61, Brunssum

In de geliefde villawijk Amstenraderveld gelegen, het instapklaar, modern vrijstaand, geschakeld woonhuis met onder andere een goed isolatieniveau, 4 slaapkamers, 2 badkamers, garage, een royale living/keuken (totaal ca. 57m²), ruim perceel van 385m² en een vrij gelegen tuin op het zuiden.

409.000,00
Koopwoning