Aanbod

Nieuw

Sluiterdstraat 11, Brunssum

Op geliefde woonlocatie, nabij het centrum van Brunssum gelegen; de instapklare twee-onder-een-kapwoning met o.a. een garage/stalling, provisiekelder, moderne badkamer en keuken, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, onderhoudsvrije tuin op zuid, etc..

€ 215.000 k.k.
Beschikbaar
Nieuw

Keizerstraat 52, Brunssum

Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de reservelijst plaatsen.

€ 195.000 k.k.
Beschikbaar

Passage 30, Brunssum

Ruim (ca. 105m²) appartement op vijfde verdieping in hartje centrum en op steenworp afstand van winkels, horeca en Vijverpark gelegen met lift, isolerende beglazing, 2 royale slaapkamers en privé berging.

€ 225.000 k.k.
Beschikbaar

Jupiterstraat 51, Brunssum

Op goede woonlocatie, nabij scholen, winkels en uitvalswegen in de wijk Treebeek gelegen; het uitgebouwd (2005) en halfvrijstaand woonhuis met o.a. een semi-open keuken, riante living (ca. 51m²!), 3 slaapkamers (vaste trap naar zolderverdieping), kunststof kozijnen met dubbele beglazing, 2 airco’s, onderhoudsvriendelijke tuin (Z-O) met berging en mogelijkheid voor een garage, etc..

€ 249.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud