Aanbod

Putstraat 9, Brunssum

Op geliefde woonlocatie, de rustig gelegen, goed verzorgde en uitgebouwde hoekwoning met onder andere: een royaal perceel (333m²), inpandige garage/berging, drie slaapkamers, tuin op zuid-west, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en een ruime woonkamer/keuken (ca. 53m²).

VERKOCHT
Koopwoning

Thalesstraat 33, Brunssum

Op rustige, doch centrale woonlocatie, in kleinschalig complex (Villa Lysandra) gelegen ruim appartement (1e verdieping) met o.a.: een privé-garage, privé-parkeerplaats, ruim terras/balkon, lift, 2 slaapkamers, woonkamer/keuken (ca. 52m²!), goed isolatieniveau etc

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Kasteelstraat 2C, Brunssum

Multifunctioneel object! Nabij het centrum van Brunssum en uitvalswegen gelegen, de zeer ruime praktijkruimte (voormalige dierenartspraktijk) met ontvangstruimte/balie, diverse behandelruimtes, bovenwoning en patiotuin.

187.500,00
Koopwoning

Pijlbrem 19, Brunssum

Op toplocatie in de geliefde wijk De Hemelder, aan een rustig woonplein gelegen; het vrijstaand woonhuis met o.a. een ruime garage, perceel van 385m², woonkamer (ca. 44m²), drie slaapkamers, breed opgezette tuin en prima isolatieniveau.

259.000,00
Koopwoning

Schubertstraat 17, Brunssum

Op zeer goede locatie gelegen, nabij voorzieningen en uitvalswegen het vrijstaand woonhuis (1991) op 430m² met onder andere een ruime garage, keuken/woonkamer (ca. 45m²), 3 slaapkamers, royaal souterrain met o.a. hobbyruimte, serre en goed isolatieniveau.

329.000,00
Koopwoning

Trichterweg 18, Brunssum

Ideaal voor een groot gezin!! Op prima locatie aan de Trichterweg, nabij scholen, winkels en oprit Binnen-Buitenring gelegen; de statige vrijstaande woning met o.a.: 6 slaapkamers!, een royaal perceel (684m²), garage en tuin op het zuiden.

365.000,00
Koopwoning