Aanbod

Nieuw

Coriovallumstraat 63A, Heerlen

Op toplocatie, aan groengebied, doch ook in hartje centrum gelegen; het royale appartement (2de verdieping) met o.a.: lift, een groot balkon/terras op zuid-west, woonkamer/keuken (ca. 53m2!), overdekte privé-parkeerplaats, royale berging en 2 ruime slaapkamers.

339.000,00
Koopwoning

Palmstraat 38, Heerlen

Het centraal, nabij winkelcentrum, openbaar vervoer en scholen gelegen, ruime appartement (2de verdieping) met o.a. een privé-berging, dubbel balkon, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, videofooninstallatie, separate keuken en 3 slaapkamers! Het complex beschikt NIET over een liftinstallatie.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Fossielenerf 470, Heerlen

Starters opgelet! In de kindvriendelijke wijk Nieuw-Rennemig, nabij winkels, natuur en scholen gelegen; het tussengelegen woonhuis met o.a. een oprit/carport, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, complete keuken, 4 slaapkamers (vaste trap naar zolderverdieping) en onderhoudsvriendelijke tuin met overdekt terras, gemetselde berging en achteringang.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Beukstraat 37, Heerlen

Aan groen pleintje, nabij openbaar vervoer, winkels en scholen gelegen; de uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning (te moderniseren) op een perceel van 360m2 met o.a. 3 slaapkamers, woon-/tuinkamer ca. 50m2!, een ruime garage en tuin.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning