Aanbod

Laurierstraat 60, Heerlen

Aan rand van woonwijk met vrij uitzicht gelegen geheel onderkelderde twee-onder-een kapwoning met o.a. 4 slaapkamers, serre, oprit, onderhoudsvriendelijke tuin, elektrisch bedienbare rolluiken en kunststof kozijnen met isolerende beglazing. 

€ 209.000 k.k.
Onder Bod

Ganzeweide 142, Heerlen

Uitermate geschikt voor de kleine ondernemer! In de directe nabijheid van het vernieuwde winkelcentrum van Heerlerheide gelegen te renoveren/moderniseren woonhuis op ruim perceel (ca. 545m²) met o.a. een riante stalling (ca. 95m², veel mogelijkheden!), optie 4 slaapkamers, ruime woonkamer (ca. 40m²), etc..

€ 225.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Oranjeboomstraat 5, Heerlen

Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de reservelijst plaatsen.

€ 175.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Egstraat 241, Heerlen

Levensloopbestendig wonen! Op een uitstekende locatie in de geliefde wijk Heerlerbaan, in rustige woonwijk met veel groenvoorzieningen gelegen; vrijstaand geschakelde semi-bungalow met onder andere: een ruime garage, goed isolatieniveau, 6 zonnepanelen, (hard)houten kozijnen, rolluiken, 3 slaapkamers en een fraai aangelegde tuin met optimale privacy.
 

€ - - - - - - -
Verkocht

Hei-Grindelweg 15, Heerlen

BUITENKANS! Levensloopbestendig en instapklaar wonen! Op een mooie en centrale locatie op korte afstand van groen, openbaar vervoer, sportvoorzieningen, winkelvoorzieningen en scholen gelegen; de nagenoeg compleet gerenoveerde (2023) vrijstaande bungalow op een perceel van 620m² met o.a.: een zeer hoog afwerkingsniveau, garage, 3 slaapkamers, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken (2023), goed isolatieniveau (dak-/spouw-/vloerisolatie), riante parkeergelegenheid en fraai aangelegde (onderhoudsvrij) tuin.

€ - - - - - - -
Verkocht

Marshallsingel 61, Heerlen

Geschikt voor dubbele bewoning/mantelzorg! Op een ruim perceel (260m²) gelegen ruime, te moderniseren hoekwoning met de mogelijkheid voor een dubbel woonprogramma (waarvan één op begane grond), royale tuin op zuid westen, 4 slaapkamers en kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

€ - - - - - - -
Verkocht