Aanbod

Nieuw

Prof. Eykmanlaan 59, Hoensbroek

Aan de rand van Hoensbroek tegenover zwembad en nabij voorzieningen als scholen, winkels en natuur gelegen; de ruime  twee-onder-een-kapwoning met garage met carport, keuken uit 2016 en de mogelijkheid voor 4 slaapkamers. 
 

€ 269.000 k.k.
Beschikbaar

Dr. Albert Schweitzerstraat 15, Hoensbroek

In een geliefde wijk, rustig, doch nabij uitvalswegen en voorzieningen gelegen bieden wij dit verrassend ruim woonhuis aan met onder andere: een ruim souterrain met garage, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, 3 slaapkamers, vaste trap naar zolder (mogelijkheid creëren extra slaapkamer).

€ 195.000 k.k.
Beschikbaar

Delstraat 32, Hoensbroek

Instapklaar! In de kindvriendelijke wijk De Deijl gelegen; het volledig gemoderniseerd (2014-2020), geschakeld woonhuis met o.a. een riante garage, oprit, wasruimte, ruime living, 3 slaapkamers, luxe keuken/badkamer/toiletruimte, 2 airco's, onderhoudsvrije achtertuin.

€ 219.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Weijenbergstraat 19, Hoensbroek

Instapklaar! In de geliefde wijk Mariarade gelegen; de gemoderniseerde, instapklare tussenwoning met o.a. een luxe badkamer en keuken, 2 slaapkamers, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, tuin op zuiden met royaal terras.

€ - - - - - - -
Verkocht

Dr. Philipsstraat 27, Hoensbroek

In de kindvriendelijke wijk Mariarade nabij het centrum van Hoensbroek met al haar voorzieningen gelegen hoekwoning (te moderniseren) met o.a. een garage/stalling, tuin (Z-W), kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, 3 slaapkamers, provisiekelder.

€ - - - - - - -
Verkocht