Aanbod

Nieuw

Eikenweg 18, Hoensbroek

Op een rustige woonlocatie nabij het centrum van Hoensbroek gelegen; het vrijstaand en uitgebouwd woonhuis op ruim perceel (470m²) met o.a. een oprit, garage, groot souterrain, mogelijkheid 4 slaapkamers, kunststof/houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en ruime tuin op het zuiden!

€ 295.000 k.k.
Beschikbaar

Akerstraat-Noord 206, Hoensbroek

EIGEN ONDERNEMING OF BELEGGING! Akerstraat Nood 206 én Heisterberg 1F Hoensbroek 
Op zichtlocatie gelegen 2 goed geïsoleerde (energielabel A++) zelfstandige bedrijfsunits (2001), vrij van huur, met brede bestemming en veel indelingsmogelijkheden (mobiele wanden). Geen VvE kosten (m.u.v. verzekering!).

€ 198.000 k.k.
Beschikbaar

Heerlerweg 125, Hoensbroek

Levensloopbestendig wonen! Onder bijzondere architectuur (Mathieu Bruls) ontworpen instapklare semi-bungalow, gelegen op een royaal perceel van 810m² met o.a. een woonprogramma op de begane grond, royale woonkamer (ca. 55m²), luxe keuken (ca. 18m²), moderne badkamer en energielabel B. 

€ 625.000 k.k.
Beschikbaar

Hommerterweg 161, Hoensbroek

Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de reservelijst plaatsen.

€ 349.000 k.k.
Beschikbaar

Juliana-Bernhardlaan 89, Hoensbroek

Geschikt voor dubbele bewoning, grote gezinnen of werken aan huis! Op een geliefde locatie aan de statige Juliana-Bernardlaan gelegen; de geheel te renoveren, zeer ruime (woonoppervlakte 257 m², inhoud 1109 m³) vrijstaande woning met onder andere een garage en tuin (totaal perceel 604m²).

€ 398.000 k.k.
Beschikbaar

Prins Clausstraat 108, Hoensbroek

IDEAAL VOOR GROOT GEZIN! Dit riante vrijstaande herenhuis (ca. 292m² woonoppervlak!) met veel bijzondere stijlelementen kent veel gebruiksmogelijkheden, is nabij het treinstation gelegen en biedt onder meer: de mogelijkheid voor 8! (merendeels royale) slaapkamers, een groot perceel van 710m² en een dubbele garage.  

€ 450.000 k.k.
Beschikbaar

Delstraat 21, Hoensbroek

GROTE GARAGE/ENERGIELABEL A!! In de geliefde wijk De Deijl en aan een doodlopend hofje gelegen; de instapklare twee-onder-een-kapwoning met onder andere: een ruime woonkamer/keuken, de mogelijkheid voor 4 slaapkamers, kunststof kozijnen met HR beglazing, tuin op zuiden, een grote garage en 10 zonnepanelen/airconditioning. 

€ - - - - - - -
Verkocht

Schachtstraat 21, Hoensbroek

In de geliefde wijk de Deijl, rustig gelegen, sfeervol en modern appartement met o.a. een groot overdekt terras (cq. tuintje, ca. 22m²) op het zuiden gelegen, moderne badkamer/keuken (woonkamer/keuken ca. 35m²), prviéberging en één ruime slaapkamer. 

€ - - - - - - -
Verkocht