Aanbod

Nieuw

Panhuisstraat 1, AMSTENRADE

Centraal in het geliefde kerkdorp Amstenrade, nabij scholen, winkels en uitvalswegen (o.a. Buitenring) gelegen hoekwoning met o.a. royale tuin op het zuiden (ca. 110m²) met berging, oprit, moderne keuken (2016), 3 slaapkamers, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, etc..

175.000,00
Koopwoning

Hoofdstraat 47, Amstenrade

Op goede zichtlocatie, in de kern van Amstenrade bij winkelvoorzieningen (naast supermarkt Jan Linders), de toegang naar de buitenring en kasteelpark gelegen; het woon-/werkobject met een winkel-/bedrijfsruimte (ca. 150m², gerenoveerd in 2000) en een bovenwoning (te moderniseren) met o.a. 3 slaapkamers, ruim dakterras, compleet vernieuwd dak (ca. 2009), etc..

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Veldgaard 19, Amstenrade

Aan de rand van Amstenrade, nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen gelegen; instapklaar geschakeld woonhuis met o.a. voor- en achtertuin, kunststof kozijnen met isolerende beglazing (2012), woonkamer met open moderne keuken (2016), 3 slaapkamers, ruime badkamer, riante zolderverdieping (mogelijkheid creëren extra kamer), 12 zonnepanelen (huur/koop, 2018), vrij uitzicht aan de voorzijde, etc..

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

De Kloes 11, Amstenrade

In het populaire dorp Amstenrade nabij het Kasteelpark, divers winkelaanbod, oprit Buitenring en aan eind van doodlopend straatje gelegen; de twee-onder-een-kapwoning met onder andere 3 slaapkamers, een riant perceel van 619m2, oprit en berging.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Agnes Huynstraat 8, Amstenrade

Op gewilde locatie, in geliefde brede straat (bij speeltuintje en basisschool) in Amstenrade gelegen: de ruime, uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met o.a.: een garage, 4 slaapkamers, ruime living/keuken (ca. 52m²!), kunststof kozijnen met isolerende beglazing, souterrain, hoofddak (vernieuwd 2008) en royale tuin.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Hoofdstraat 4B, Amstenrade

Goed investeringsobject!, met mogelijkheden voor een mooi rendement of voor uw eigen onderneming. In de kern en winkelstraat van Amstenrade nabij supermarkt en divers winkelaanbod op prima zichtlocatie gelegen; de goed afgewerkte, jonge (2001) winkel/bedrijfsruimte (momenteel praktijkruimte) voor meerdere doeleinden geschikt!

VERKOCHT
Koopwoning