Aanbod

Hoofdstraat 4B, Amstenrade

Goed investeringsobject!, met mogelijkheden voor een mooi rendement of voor uw eigen onderneming. In de kern en winkelstraat van Amstenrade nabij supermarkt en divers winkelaanbod op prima zichtlocatie gelegen; de goed afgewerkte, jonge (2001) winkel/bedrijfsruimte (momenteel praktijkruimte) voor meerdere doeleinden geschikt!

89.000,00
Koopwoning

Hoofdstraat 47, Amstenrade

Op goede zichtlocatie, in de kern van Amstenrade bij winkelvoorzieningen (naast supermarkt Jan Linders), de toegang naar de buitenring en kasteelpark gelegen; het woon-/werkobject met een winkel-/bedrijfsruimte (ca. 150m², gerenoveerd in 2000) en een bovenwoning (te moderniseren) met o.a. 3 slaapkamers, ruim dakterras, compleet vernieuwd dak (ca. 2009), etc..

179.000,00
Koopwoning

De Gyselaar 89, Amstenrade

Droomhuis! Op absolute toplocatie, grenzend aan natuurgebied en op de grens van Amstenrade en Oirsbeek gelegen, de zeer goed afgewerkte, volledig onderkelderde vrijstaande, moderne villa (ca. 1550m³) met o.a. een riante woonkamer/leefkeuken (totaal ca. 170m²!!), ruim perceel, hoogwaardige afwerking (o.a. hardsteen), 4 slaapkamers, 2 badkamers etc..

975.000,00
Koopwoning

Hommerterweg 248, Amstenrade

In het geliefde dorp Amstenrade met haar uitgebreid aanbod aan voorzieningen en dichtbij de oprit van de Buitenring gelegen; het sfeervol geschakeld vooroorlogs woonhuis met o.a.: een royale tuin, parkeerplaats, vaste trap naar zolder (mogelijkheid voor 4de /5de slaapkamer), souterrain etc..

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning