Aanbod

Nieuw

Kasteelstraat 8, Amstenrade

In de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Achter den Hof, nabij winkels, scholen en uitvalswegen gelegen ruime twee-onder-een kapwoning (te moderniseren) op ruim perceel (375m²) met onder andere een garage, 3 slaapkamers, vaste trap naar zolderverdieping (mogelijkheid extra slaapkamer(s)), (hard)houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en een ruime achtertuin met vrije ligging. 
 

€ 289.000 k.k.
Beschikbaar

Dr. Poelsstraat 41, Amstenrade

In geliefde omgeving nabij een uitgebreid aanbod van voorzieningen (scholen, sportaccommodaties, winkels, etc.) en uitvalswegen (o.a. Buitenring) op een perceel  van 360m² gelegen; het vrijstaand en uitgebouwd woonhuis met o.a. een garage, 4 slaapkamers, grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing, provisiekelder, 3 airco’s (verwarmen en koelen), etc..
 

€ 398.000 k.k.
Beschikbaar

St. Gertrudisstraat 11, Amstenrade

In een geliefde en verkeersluwe straat, nabij voorzieningen (o.a. basisschool, winkels, sportcomplex en Kasteelpark) gelegen; de goed verzorgde en uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met onder andere: een garage, lange oprit, 3 slaapkamers, (hard)houten kozijnen met isolerende beglazing, rolluiken, tuin op zuid-west met zwembad, etc..

€ 285.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud