Aanbod

Steenweg 36, Merkelbeek

Geschikt voor wonen werken! In geliefde dorp Merkelbeek, nabij fraaie natuur-/wandelgebieden gelegen, de uitgebouwde, moderne twee-onder-een-kap woning met o.a.: een kantoor-hobbyruimte (aparte ingang), moderne keuken en badkamer; vaste trap naar zolder (mogelijkheid voor het realiseren van 4e slaapkamer); kunststof kozijnen met isolerende beglazing en natuurstenen vloeren met vloerverwarming,

239.000,00
Koopwoning

Groeneweg 7, Merkelbeek

In het landelijk gelegen dorp Merkelbeek, nabij fraaie wandel- en fietsgebieden en nabij uitvalswegen en voorzieningen bieden we deze uitgebouwde hoekwoning aan op een perceel van 275m² met onder andere: een moderne keuken en toiletruimte, 3 slaapkamers, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, hobby-/werkruimte (ca. 21m²), etc..

149.000,00
Koopwoning

Julianastraat 67, Merkelbeek

Ideaal voor houden van kleinvee! Prachtig gelegen aan de rand van Merkelbeek met uitzicht over velden, doch ook centraal gelegen nabij voorzieningen, de royale geheel onderkelderde twee-onder-een-kapwoning met ruime garage/paardenboxen (ca. 76m²!), 4 slaapkamers, ruime living, groot perceel (671m²) en prachtig uitzicht over de velden.

279.000,00
Koopwoning