Aanbod

Nieuw

Hommerter Allee 31, Amstenrade

Dit goed verzorgd vrijstaand landhuis is op toplocatie aan de statige Hommerterallee, nabij de oprit van de Buitenring gelegen en biedt o.a.: een riante woonkamer/keuken (ca. 70m2), 4 ruime slaapkamer, een kantoorruimte, garage, hobbyruimte en een fraaie tuin op zuid-oost.

525.000,00
Koopwoning
Nieuw

Parallelstraat 62, Amstenrade

In de kern van het geliefde dorp Amstenrade nabij al haar voorzieningen (winkels, basisschool, Kasteelpark, etc.) en uitvalswegen (Buitenring) gelegen uitgebouwde tussenwoning (deels te moderniseren) met onder andere: een patiotuin, provisiekelder, 3 slaapkamers (vaste trap naar zolderverdieping), kunststof kozijnen met dubbele beglazing, etc..

159.000,00
Koopwoning
Nieuw

Vasstraat 46, Eygelshoven

In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving, nabij o.a. het centrum van Eygelshoven, winkels en scholen gelegen tussenwoning op ruim perceel (244m²) met o.a. een fraai aangelegde achtertuin (Z-O), 3 slaapkamers, bergzolder, provisiekelder, kunststof en houten kozijnen, rolluiken, etc..

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning
Nieuw

Heerlerweg 148, Hoensbroek

Aan rand van Hoensbroek, nabij natuur, winkelvoorzieningen en uitvalswegen gelegen; de uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met o.a. een woonkamer/keuken van ca. 44m2!, moderne badkamer/keuken/toilet (2017), vaste trap naar zolder, garage en tuin op zuidwesten.

219.000,00
Koopwoning
Nieuw

Eisenhowerstraat 453, Sittard

Nabij Sittard centrum met al haar voorzieningen gelegen; het ruim appartement met o.a. woonkamer/keuken (ca. 38m2), 3 slaapkamers, balkon, lift, privé-berging en eigen parkeerplaats.

129.000,00
Koopwoning
Nieuw

Ir. Op Den Kampstraat 40, Brunssum

Op TOPLOCATIE in het centrum van Brunssum gelegen, het instapklaar appartement (4e verdieping) met o.a. 3 slaapkamers, modern toilet en badkamer (2015), privé berging, HR++ beglazing, groot terras (Z-ZO) met zeer mooi uitzicht op het vijverpark!

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning
Nieuw

Antonius Van Gilsweg 21, Eindhoven

Instapklaar! Aan een rustige woonstraat met voldoende parkeergelegenheid voor de deur, in de kindvriendelijke buurt 'Burghplan' in stadsdeel Stratum, op steenworpafstand van de basisschool en op loopafstand van een supermarkt, het park en diverse sport- en andere winkelvoorzieningen gelegen; de uitgebouwde (2018) en volledig gemoderniseerde (2018-2020) ruime tussenwoning met onder andere: een ruime living (totaal incl. keuken ca. 53m²), 4 slaapkamers (vaste trap naar zolder), moderne keuken (2018), luxe badkamer (2018) en toiletruimte (2019), kunststof kozijnen met dubbele beglazing (2018), rolluiken (2019), dakisolatie en een fraai aangelegde tuin met Mediterraans terras en achteringang, etc..

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning
Nieuw

Georg Ohmstraat 2, Hoensbroek

Nabij Hoensbroek centrum met haar winkelaanbod, openbaar vervoer, uitvalswegen en scholen gelegen; de moderne twee-onder-een-kapwoning met o.a. 3 slaapkamers, souterrain, tuin op zuid met overdekt terras (of carport) en kunststof kozijnen met isolerende beglazing..

175.000,00
Koopwoning
Nieuw

Parallelstraat 33, Amstenrade

In de kern van het gewilde Amstenrade, nabij winkels, basisschool, oprit Buitenring, Kasteelpark en openbaar vervoer gelegen instapklare twee-onder-een-kapwoning met o.a.: een moderne badkamer (2017), luxe toiletruimte (2018), 3 slaapkamers, bergzolder, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, fraai aangelegde tuin (2016), 8 zonnepanelen (2020, eigendom), oprit en ruime garage.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Akerstraat 12, Kerkrade

Beleggingsobject (verhuurd)! In de Kerkraadse wijk Spekholzerheide in nabijheid van o.a. winkelcentrum Carboonplein, openbaar vervoer en uitvalswegen gelegen beleggingsobject met drie zelfstandige appartementen (3 huisnummers!) waarvan één met patiotuin en één met dakterras.

219.000,00
Koopwoning

Kievitstraat 11, Heerlen

Op steenworp afstand van de Brunssummerheide gelegen; de uitgebouwde en grotendeels gemoderniseerde twee-onder-een-kapwoning met o.a. een woonkamer/keuken van ca. 52m2, 3 slaapkamers, bergzolder via vaste trap, carport, tuin op west en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

259.000,00
Koopwoning

Trichterweg 137, Brunssum

Goedkoop maar ook riant wonen ! Fraaie huuropbrengst! Op centrale locatie, nabij uitvalswegen gelegen; het fraai verzorgde vrijstaand landhuis met onder andere een buitenzwembad, vier slaapkamers, luxe keuken, ruime garage en twintig garages op binnenterrein (verhuurd) op perceel van 3625m²! .

795.000,00
Koopwoning

Beukenberg 52, Oirsbeek

Buitenkans! In het geliefde Oirsbeek met haar uitgebreide voorzieningenpakket (bredeschool, sportboulevard, winkels etc..) gelegen; de riante, goed verzorgde carréboerderij (ca. 3000m³!) op een perceel van 11889m³ met onder andere een weide geschikt voor het houden van paard(en), een prachtige wilde siertuin, sfeervolle binnenplaats, diverse gebruiksmogelijkheden (o.a. wonen-werken), grote slaapkamers, kantoorruimte, woonkeuken etc...

950.000,00
Koopwoning

Hommerterweg 5, Hoensbroek

Op centrale locatie gelegen beleggingsobject (niet verhuurd) omvattende een zelfstandige bedrijfsruimte met dubbel zelfstandig appartement.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

President Rooseveltstraat 18, Schinveld

In het centrum van Schinveld, nabij winkels, natuur (Schinveldse bossen) en basisschool gelegen; het ruim halfvrijstaand woon-/werkobject (te moderniseren) met onder andere een bedrijfsruimte van ca. 73m2, een perceel van 530m2, ruime zolder en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

A Ge Water 26, Schinveld

Direct bij diverse voorzieningen (o.a. supermarkt, school, gezondheidscentrum, kinderopvang) en uitvalswegen (o.a. oprit Buitenring) aan de gerevitaliseerde Rode Beek (bij Schinveldse bossen) gelegen; het nagenoeg vrijstaand (geschakeld) karakteristiek en sfeervol woonhuis met o.a. een inpandige garage, isolerende beglazing, luxe Bulthaup woonkeuken (2010), moderne badkamer (2016), luxe toiletruimtes (2016), unieke leemkachel en tuin op zuid/zuid-oost.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Buttingstraat 15, Hoensbroek

Op loopafstand van het winkelcentrum, scholen, natuur en openbaar vervoer gelegen, de royale karakteristieke twee-onder-een-kapwoning (type jaren dertig) met o.a.: 5 slaapkamers, een ruime, uitgebouwde woonkamer/keuken van ca. 70m2!, perceel van 318m2, grotendeels kunststof kozijnen met isolerende beglazing etc..

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Schildstraat 8, Brunssum

Op centrale locatie, nabij winkelvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen (Binnen- en Buitenring) gelegen nagenoeg compleet gerenoveerd woon-/werkobject met onder andere een commerciële ruimte (ca. 125m2), een royale bovenwoning met 3 slaapkamers en een achterterrein (achteringang).

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Kerkstraat 67, Doenrade

Centraal in Doenrade, nabij uitvalswegen en natuur gelegen multifunctioneel woon-werkobject (café Bennelly) met o.a. een royaal perceel (700m²/inhoud ca. 1400m³) met achteringang, café-zaal (ca. 147m²), garage, souterrain/riante bergzolder en 5 slaapkamers.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Chopinlaan 53, Nuth

In een geliefde wijk van Nuth, nabij natuur, basisschool, sportvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen gelegen, de nagenoeg volledig gerenoveerde (2019) en uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met o.a.: een luxe keuken/badkamer/toilet, een ruime uitgebouwde living , fraai aangelegde tuin en garage.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Oppevenerweg 9, Oirsbeek

In Oirsbeek, op geliefde locatie, nabij scholen, veel winkelvoorzieningen en natuur gelegen, geschakeld woonhuis (te moderniseren) met een perceel van 948m2, 4 slaapkamers, ruime keuken, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en tuin op zuiden.

VERKOCHT
Koopwoning

Opbraakstraat 10, Hoensbroek

In de geliefde kindvriendelijke wijk De Deijl, nabij winkelcentrum, scholen en openbaar vervoer gelegen; het verrassend ruim geschakeld woonhuis met o.a. een carport, royale woonkamer (vloerverwarming)/keuken (totaal ca. 60m2), tuin op zuid-oost en royaal souterrain.

VERKOCHT
Koopwoning

De Ruyterstraat 6, Brunssum

Op centrale locatie, nabij Schutterspark en Brunssum centrum gelegen; de ruime en verzorgde bovenwoning met o.a.: 4 slaapkamers, riant dakterras (ca. 38m²), ruime badkamer en keuken, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en garage.

VERKOCHT
Koopwoning

Fossielenerf 470, Heerlen

Starters opgelet! In de kindvriendelijke wijk Nieuw-Rennemig, nabij winkels, natuur en scholen gelegen; het tussengelegen woonhuis met o.a. een oprit/carport, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, complete keuken, 4 slaapkamers (vaste trap naar zolderverdieping) en onderhoudsvriendelijke tuin met overdekt terras, gemetselde berging en achteringang.

VERKOCHT
Koopwoning

Coriovallumstraat 63A, Heerlen

Op toplocatie, aan groengebied, doch ook in hartje centrum gelegen; het royale appartement (2de verdieping) met o.a.: lift, een groot balkon/terras op zuid-west, woonkamer/keuken (ca. 53m2!), overdekte privé-parkeerplaats, royale berging en 2 ruime slaapkamers.

VERKOCHT
Koopwoning