Aanbod

Nieuw

Beethovenstraat 5, Oirsbeek

In de populaire componistenbuurt van het geliefde dorp Oirsbeek gelegen; de ruime twee-onder-een-kapwoning met o.a. 4 slaapkamers (mogelijkheid voor 5!), een royale tuin op zuidoost (totaal perceel 332m²), vaste trap naar zolder met mogelijkheid extra slaapkamer; garage, oprit, 12 zonnepanelen en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

€ 309.000 k.k.
Beschikbaar
Nieuw

Scoop 9, Schinveld

UNIEKE KANS! Penthouse te koop! In de kern van Schinveld gelegen penthouse (2006) met o.a. 3 slaapkamers, riante living, goed isolatieniveau, garage en dakterras op zuid met vrij uitzicht!

€ 339.000 k.k.
Beschikbaar

Hoofdstraat 8, Amstenrade

In het centrum van Amstenrade, nabij winkels, scholen, Kasteelpark en oprit Buitenring gelegen karakteristiek vooroorlogs woonhuis met o.a. een moderne keuken-badkamer, 3 slaapkamers en vaste trap naar de zolder (mogelijkheid 4de slaapkamer).

€ 239.000 k.k.
Beschikbaar

Parallelstraat 85, Amstenrade

Op geliefde woonlocatie gelegen; de ruime karakteristieke halfvrijstaande woning (technisch vrijstaand, in typische jaren-50 architectuur) met onder andere: een ruim perceel (427m²), uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers, lange tuin op zuid-westen, dakisolatie (dak vernieuwd ca. 2001) en garage.
 

€ 349.000 k.k.
Beschikbaar

Joseph Haydnstraat 1, Brunssum

In de componistenbuurt, nabij het winkelcentrum van Brunssum en de fraaie Brunssummerheide gelegen twee-onder-een-kapwoning met onder andere: 3 slaapkamers, een riante woonkamer (ca. 60m²!), souterrain, garage en patiotuin.

€ 185.000 k.k.
Beschikbaar

Passage 30, Brunssum

Ruim (ca. 105m²) appartement op vijfde verdieping in hartje centrum en op steenworp afstand van winkels, horeca en Vijverpark gelegen met lift, isolerende beglazing, 2 royale slaapkamers en privé berging.

€ 215.000 k.k.
Beschikbaar

Stadhouderstraat 16, Heerlen

Op steenworp afstand van het winkelcentrum van Heerlen gelegen, de geheel te moderniseren/renoveren tussenwoning met tuin en achteringang.

€ 115.000 k.k.
Onder Bod

Heerlerweg 57, Hoensbroek

Ook geschikt voor wonen/werken! Op centrale locatie gelegen, goed verzorgd vrijstaand woonhuis met o.a. een ruime living, garage, lange tuin met veel privacy, oprit, overdekt terras, separate hobbyruimte en deels kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

€ 395.000 k.k.
Beschikbaar

Verlengde Wilhelminastraat 19, Hoensbroek

Instapklaar! Op een rustige woonlocatie, nabij voorzieningen en uitvalswegen gelegen; het gemoderniseerd en vrijstaand woonhuis met onder andere: een inpandige garage, luxe woonkeuken (2020), moderne toiletruimte (2020), 10 zonnepanelen (eigendom), kunststof kozijnen met isolerende beglazing (2022), 4 slaapkamers, ruim souterrain, etc..

€ 398.000 k.k.
Beschikbaar

Voltalaan 14, Hoensbroek

Op toplocatie rustig, doch nabij het winkelcentrum, scholen en uitvalswegen gelegen; de goed verzorgde twee-onder-een-kapwoning met o.a.:  een garage, (hard)houten kozijnen met dubbele beglazing, 4 slaapkamers, moderne badkamer, ruime zolderverdieping (mogelijkheid creëren extra (slaap)kamer), provisiekelder, tuin op zuid-oost, etc.. 

€ 269.000 k.k.
Beschikbaar

Eikerplein 13, Kerkrade

Levensloopbestendig wonen! Deze semibungalow met energielabel B is op verkeerluwe locatie gelegen en is ondermeer voorzien van 3 slaapkamers (waarvan één op de begane grond), ingebouwd zwembad en 2 garages.

€ 279.000 k.k.
Beschikbaar

Engweide 6, Landgraaf

Op verkeersluwe en geliefde woonlocatie, in doodlopende straat van Schaesberg, nabij winkelcentrum gelegen vrijstaand landhuis (1993) met onder andere een aan achter- en voorzijde vrij gelegen perceel van 752m², 4 slaapkamers, woon-/tuinkamer/keuken van 63m², garage en isolerende beglazing. 
 

€ 489.000 k.k.
Beschikbaar

Geerweien 1, Merkelbeek

Prachtig aan natuurgebied op een perceel van 1390m² gelegen vrijstaand, ruim (ca. 1328m³!) en volledig onderkelderd landhuis (bestemming wonen i.c.m. bedrijf) met o.a. 4 ruime slaapkamers, een royale living, grote hobbyruimte en garage.

€ 660.000 k.k.
Beschikbaar

Burg. Mannensstraat 19, Nuth

In het landelijk gesitueerde dorp Vaesrade (Nuth) gelegen; de ruime twee-onder-een-kapwoning met o.a. een hobbyruimte, garage, dakterras, tuin, luxe moderne keuken (Miele apparatuur), luxe badkamer (o.a. Alessi), granieten vloeren, etc..

€ 279.000 k.k.
Beschikbaar

Donatusstraat 166, Nuth

In het geliefde Nuth, nabij natuur en een uitgebreid voorzieningenpakket gelegen; de ruime tussengelegen drive-in woning met o.a. een inpandige garage, 3 slaapkamers, hobbyruimte, tuin met veel privacy en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

€ 209.000 k.k.
Beschikbaar

Dorpstraat 70, Oirsbeek

In de kern van het gewilde dorp Oirsbeek gelegen royale (ca. 836m³!) en goed verzorgde twee-onder-een-kapwoning (technisch vrijstaand) met onder andere een riante woonkamer/woonkeuken (ca. 78m²!), een fraaie tuin (tot. perceel 1180m²), 4 ruime slaapkamers, een ruime garage/bijkeuken, airconditioning en 24 zonnepanelen in eigendom (energielabel B).
 

€ 449.000 k.k.
Beschikbaar

Provincialeweg Zuid 24, Oirsbeek

In het geliefde Oirsbeek, nabij een uitgebreid voorzieningenpakket (winkels, scholen, horeca, openbaar vervoer, oprit buitenring, bredeschool, sportboulevard etc.) gelegen, het riant (woonoppervlakte ca. 221m²/inhoud ca. 930m³) en goed onderhouden, halfvrijstaand herenhuis met o.a. 7 slaapkamers, 2 badkamers, een royale woonkamer, luxe keuken, riante garage en kunststof kozijnen met HR beglazing. 

€ 459.000 k.k.
Beschikbaar

Groenenborgstraat 3, Schinnen

IDEAAL VOOR WONEN-WERKEN! In de kern van Schinnen, bij supermarkt en bredeschool gelegen; de twee-onder-een-kapwoning met o.a. een ruime hobby-/praktijkruimte met toilet en separate ingang. Extra hobbyruimte, 3 slaapkamers, vernieuwd dak (Unidek) en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.
 

€ 229.000 k.k.
Beschikbaar

Nagelbeek 71, Schinnen

Landelijk in het buurtschap Nagelbeek in een verkeersluwe, sfeervolle woonomgeving met veel karakteristieke bouwwerken, doch nabij voorzieningen en uitvalswegen gelegen; de geschakelde boerenwoning met o.a.: een garage, compacte tuin (ca. 40m²) op zuid-oost, 4 slaapkamers, moderne badkamer, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, etc..
 

€ 249.000 k.k.
Beschikbaar

Geelgors 4, Schinveld

Energielabel A! Ook geschikt voor wonen/werken! In een doodlopend straatje rustig gelegen vrijstaande woning met o.a. een hobby-/praktijkruimte, riante woonkamer (ca. 60m²), garage, ruime slaapkamers en 15 zonnepanelen. 

€ 459.000 k.k.
Beschikbaar

In De Winkel 33, Schinveld

Instapklaar! In een kindvriendelijke woonwijk nabij bosrijk gebied, winkelaanbod en oprit Buitenring gelegen; het vrijstaand geschakeld woonhuis met o.a. een garage, oprit met carport, uitgebouwde living (ca. 38m²), houten kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, 12 zonnepanelen (eigendom), mogelijkheid 4 slaapkamers (zolder via vaste trap), tuin op zuid, etc..
 

€ 285.000 k.k.
Onder Bod

Leliestraat 4, Schinveld

Fraai aan een veldje, op geliefde locatie nabij de Schinveldse bossen gelegen; het instapklaar en vrijstaand woonhuis op ruim perceel met o.a. vrij uitzicht, 4 slaapkamers, moderne badkamer, garage, provisiekelder, 14 zonnepanelen (eigendom), (hard)houten kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, tuin op zuid-west, etc..
 

€ 295.000 k.k.
Beschikbaar

De Vriestraat 6, Amstenrade

In de geliefde en kindvriendelijke wijk Achter den Hof, nabij scholen en het uitgebreide winkelaanbod van Amstenrade ligt dit nagenoeg instapklaar en uitgebouwd (2022) woonhuis met onder andere mogelijkheid 4 slaapkamers (vaste trap naar de zolder), luxe badkamer (2022), moderne toiletruimte (2022), wasruimte, vernieuwde (2022) kunststof kozijnen met isolerende beglazing, rolluiken, tuin op west met achteringang, etc..

€ 225.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Geert Grotestraat 3, Brunssum

Nabij het centrum van Brunssum en uitvalswegen (o.a. Buitenring) gelegen: de uitgebouwde tussenwoning met onder andere: een garage/stalling, dubbele oprit (achterom gelegen), 3 slaapkamers, grotendeels kunststof kozijnen met isolerende beglazing en achtertuin op zuid.

€ 169.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Hazenkampstraat 9, Brunssum

In een verkeersluwe doodlopende straat van de wijk Langeberg gelegen halfvrijstaande woning met grote degelijk gebouwde garage, dubbele parkeerplaats, 3 slaapkamers, tuin op het zuiden, dakisolatie en grotendeels aluminium kozijnen met isolerende beglazing.

€ 198.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Pelgrimsweg 18, Brunssum

Op een rustige en kindvriendelijke woonlocatie in de directe nabijheid van uitvalswegen en de Brunssummerheide gelegen; de nagenoeg instapklare en uitgebouwde geschakelde hoekwoning met o.a. mogelijkheid 3 slaapkamers, moderne badkamer, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, provisiekelder, onderhoudsvriendelijke achtertuin (Z-W), etc..
 

€ 185.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Sluiterdstraat 11, Brunssum

Op geliefde woonlocatie, nabij het centrum van Brunssum gelegen; de instapklare twee-onder-een-kapwoning met o.a. een garage/stalling, provisiekelder, moderne badkamer en keuken, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, onderhoudsvrije tuin op zuid, etc..

€ 199.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Dobbelsteyn 7, Doenrade

In de geliefde kindvriendelijke wijk Dudenrode, van het mooie landelijk gelegen Doenrade bieden wij dit fraai, goed geïsoleerd (energielabel A), geheel onderkelderd vrijstaand woonhuis/semi-bungalow (bwj. 2001) aan met o.a. een slaapkamer en badkamer op de begane grond, hardhouten kozijnen v.v. isolerende beglazing, EVOHOME energiebesparende zoneverwarmings-regeling, rolluiken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, privacy volle achtertuin, etc..

€ 449.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Vielderweg 10, Doenrade

BELEGGINGSOBJECT IN VERHUURDE STAAT! (onbepaalde tijd) Centraal in het geliefde kerkdorp Doenrade nabij natuur (wandel-/fietsgebieden), openbaar vervoer en uitvalswegen gelegen verhuurde twee-onder-een-kapwoning met o.a. 3 slaapkamers, hobbykamer, vaste trap naar zolder, garage en tuin op het zuiden-westen gelegen.

€ 170.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Vielderweg 12, Doenrade

BELEGGINGSOBJECT IN VERHUURDE STAAT! (onbepaalde tijd) Centraal in het geliefde kerkdorp Doenrade nabij natuur (wandel-/fietsgebieden), openbaar vervoer en uitvalswegen gelegen de verhuurde twee-onder-een-kapwoning met o.a. 3 slaapkamers, hobbykamer, vaste trap naar zolder, garage en tuin op het zuiden gelegen.

€ 160.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Graham Bellstraat 38, Heerlen

In een kindvriendelijke buurt, nabij Heerlen centrum, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen gelegen; de goed verzorgde hoekwoning met o.a.: 3 slaapkamers, vaste trap naar zolderverdieping, provisiekelder, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, rolluiken en onderhoudsvrije tuin op zuid-west.

€ 169.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Uterweg 68, Heerlen

Op een fraaie centraal gelegen locatie, tegenover het Heidserpark en nabij een uitgebreid voorzieningenpakket gelegen instapklaar geschakeld woonhuis met o.a.: een moderne badkamer (2016) en keuken, luxe toiletruimte (2015), 3 slaapkamers, goed isolatieniveau, kunststof en (hard)houten kozijnen met grotendeels isolerende beglazing, rolluiken, tuin op zuid-west, etc..

€ 225.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Akerstraat-Noord 130, Hoensbroek

PRIMA ZICHTLOCATIE!! Veel gebruiksmogelijkheden (wonen/werken, belegging). Het zeer ruime (ca. 1200m³!) karakteristieke hoekpand met mooie uitstraling, inclusief een royale bovenwoning met 3 slaapkamers, 23 zonnepanelen, riant dakterras! en grote bedrijfsruimte met showroom/werkplaats.

€ 319.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Julianastraat 16, Hoensbroek

Nabij uitgebreid voorzieningenpakket zoals het centrum van Hoensbroek, scholen, Kasteel Hoensbroek, aansluitingen openbaar vervoer en uitvalswegen gelegen; de ruime twee-onder-een-kapwoning (te moderniseren) met o.a. een multifunctionele ruimte op de begane grond met eigen entree, oprit voor meerdere auto's, 3 of 4 slaapkamers en royale tuin op west.

€ 189.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Gatestraat 59, Landgraaf

Centraal, nabij winkelcentrum “Op de Kamp”, scholen, wandelgebied, openbaar vervoer en uitvalswegen gelegen; het zeer riant woonhuis (inhoud ca. 802m3, woonoppervlak ca. 193m2!)  met o.a.: een carport, 4 slaapkamers, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, 10 zonnepanelen (eigendom, 2015), achtertuin op zuid-west, etc.. 

€ 249.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Gremelsbrugge 33, Landgraaf

Landelijk en in bosrijke omgeving nabij uitvalswegen en voorzieningen (o.a. winkels, openbaar vervoer) gelegen geschakeld woonhuis met onder andere: een oprit, 3 slaapkamers, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken en tuin op zuid-west met achteringang.

€ 169.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Burg. Cremersstraat 2, Nuth

In het geliefde Nuth, nabij uitgebreide voorzieningenpakket gelegen ruim uitgebouwd halfvrijstaand woonhuis (ca. 713m³!) met onder andere een riante woon-/hobbykamer (ca. 80m²!), luxe keuken, grote garage en sfeervolle tuin. 

€ 349.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Margrietstraat 36, Puth

In het geliefde dorp Puth, nabij uitvalswegen en fraai natuurgebied gelegen goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met onder andere: een riante garage/hobbyruimte (ca. 41m²), ruime woonkamer (ca. 37m²), 4 slaapkamers, spouwmuurisolatie (2017), kunststof kozijnen met isolerende beglazing (HR ++, 2006), rolluiken, 2 airco’s en tuin op zuid-oost.

€ 229.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Onderste Puth 23, Puth

LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN! In het geliefde Puth gelegen vrijstaand geschakelde semibungalow (2005) met 3 slaapkamers (één op BG), 2 badkamers (één op BG), patiotuin (totale perceel 301m²), garage/bijkeuken en prima isolatieniveau.  
 

€ 389.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

A Ge Water 28, Schinveld

Luxueus wonen! In de kern van Schinveld grenzend aan de gerevitaliseerde Roode Beek gelegen luxe en instapklaar, vrijstaand (ca. 670m³) woonhuis met o.a. een riante living/woonkeuken (totaal 77m²!), luxe keukeninrichting en badkamer, ruime garage en een royale tuin met overdekt terras.

€ - - - - - - -
Verkocht

Akerstraat-Noord 112, Hoensbroek

VEEL GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN! Op prima zichtlocatie gelegen nagenoeg volledig gerenoveerd woon-/winkelobject (ca. 1100m³) met keurige royale bovenwoning, riante bedrijfsruimte/winkel/loods (ca, 214m²!), kunststof kozijnen/isolerende beglazing, luxe badkamer/keuken.
 

€ - - - - - - -
Verkocht

Amstenraderweg 32, Merkelbeek

Dubbele bewoning, wonen-werken, belegging! Deze karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met appartement, 3 garages en huisweide biedt veel gebruiksmogelijkheden. De ligging aan rand van Merkelbeek, grenzend aan open veld is prachtig te noemen. Het perceel van 1280 m² incl. huisweide maakt het plaatje compleet.

€ - - - - - - -
Verkocht

Amstenraderweg 6a, Hoensbroek

Instapklaar! In het centrum van Hoensbroek in een kleinschalig complex gelegen; het gemoderniseerd appartement (2e verdieping) met onder andere: een fraai balkon, 2 slaapkamers, royale woonkamer (ca. 30m²), moderne badkamer en keuken, luxe toiletruimte, privé-berging, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, deels rolluiken, etc..

€ - - - - - - -
Verkocht

Delleweg 52, Landgraaf

Heerlijk gelijkvloers wonen! In de goed verzorgde Résidence Eekloo gelegen keurig appartement met 2 slaapkamers, lift, privé-berging, balkon en privécarport.
 

€ - - - - - - -
Verkocht

Einderstraat 28, Heerlen

Tegenover groengebied en op loopafstand van de Brunssummerheide gelegen goed verzorgd vrijstaand woonhuis met o.a. een royale living, luxe keuken/badkamer/toilet, grote garage, 3 ruime slaapkamers en tuin op zuiden (totaal perc. 392m²).

€ - - - - - - -
Verkocht

Elfershof 18, Heerlen

Nabij Heerlen Centrum, aan verkeersluw hof gelegen hoekwoning (2001) met parkeergelegenheid (afgesloten terrein), buitenberging, 3 slaapkamers, airconditioning en goed isolatieniveau (energielabel B).

€ - - - - - - -
Verkocht

J.S.Bachstraat 8, Kerkrade

Op een toplocatie in het hart van Kerkrade (componistenbuurt) gelegen, karakteristieke (geheel te moderniseren) 50-er jarenwoning met onder andere een lange tuin op zuidoost, 4 slaapkamers (zolder via vaste trap) en garage.  
 

€ - - - - - - -
Verkocht

Jos Klijnenlaan 8, Geleen

Op steenworp afstand van alle uitvalswegen en het centrum van Geleen ligt dit gemoderniseerd (2018-2022) en instapklaar appartement, op de eerste verdieping, met o.a. een hobby-/bergruimte, 2 slaapkamers, moderne keuken, kunststof en houten kozijnen, deels rolluiken, balkon (Z-O), ruime privéberging, voldoende openbare parkeergelegenheid, etc..

€ - - - - - - -
Verkocht

Maastrichterweg 12, Bingelrade

Uitermate geschikt voor de kleine ondernemer! Op landelijke locatie in het fraaie Bingelrade gelegen te renoveren/moderniseren (boeren)woonhuis met o.a. een riante stalling, binnenplaats (ca. 65m²), 3 of 4 slaapkamers, gewelfde provisiekelder, etc..

€ - - - - - - -
Verkocht

Mariabergstraat 12, Schinveld

Uniek zeer sfeervol woonhuis! Nabij winkels/basisschool en Schinveldse bossen gelegen; het instapklaar en uitgebouwd vrijstaand woonhuis in mergelsteen; met o.a. een uitgebouwde riante woonkeuken (ca. 70m² incl. woonkamer), nieuwe luxe badkamer (2022), een grote garage/kantoorruimte (wonen/hobby/werken), gereinigde gevels (2020) en een royaal perceel (949m²!).

€ - - - - - - -
Verkocht

Weustenraedtstraat 63, Hoensbroek

Op loopafstand van het Hoensbroekse centrum en in directe nabijheid van voorzieningen, natuur (wandel-/fietsgebieden) en uitvalswegen gelegen; het vrijstaand en uitgebouwd woonhuis (te moderniseren) met een garage, praktijk-/kantoor-/hobbyruimte, 3 slaapkamers, ruime zolderverdieping (mogelijkheid creëren extra (slaap)kamer), grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing, etc..

€ - - - - - - -
Verkocht

Willem-Alexanderstraat 30, Puth

In het gewilde dorp Puth, nabij uitvalswegen en fraai natuurgebied gelegen; de twee-onder-een-kapwoning (deels te moderniseren) met onder andere: een garage, lange oprit, 4 slaapkamers (vaste trap naar zolder), kunststof kozijnen met isolerende beglazing (HR ++), rolluiken en ruime tuin (Z-W).

€ - - - - - - -
Verkocht