Aanbod

Nieuw

Kruisbergstraat 73, Brunssum

Op geliefde woonlocatie nabij oprit Buitenring en Brunssummerheide gelegen; de in 2019 nagenoeg geheel gerenoveerde instapklare twee-onder-een-kapwoning met o.a. 2 slaapkamers, vloerverwarming, luxe keuken en badkamer, airconditioning, kunststof kozijnen/isolerende beglazing en garage/berging.

175.000,00
Koopwoning
Nieuw

Willem-alexanderstraat 28, Puth

In het geliefde dorp Puth, nabij uitvalswegen en fraai natuurgebied gelegen instapklare twee-onder-een-kapwoning met onder andere: een garage, lange oprit met carport, 4 slaapkamers (vaste trap naar zolder), kunststof/houten kozijnen met dubbele beglazing, luxe moderne keuken (2018) en fraai aangelegde tuin (Z-W).

235.000,00
Koopwoning
Nieuw

In Den Moel 3, Oirsbeek

Fraai aan het open veld, nabij wandelgebied en diverse voorzieningen gelegen twee-onder-een-kapwoning met onder andere vrij uitzicht aan de voorzijde, 3 slaapkamers, ruime zolderverdieping, gemetselde berging, (hard)houten kozijnen met isolerende beglazing, etc..

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning
Nieuw

Parallelstraat 66, Amstenrade

In geliefd dorp Amstenrade gelegen moderne hoekwoning nabij winkels, basisschool, Kasteelpark en oprit Buitenring gelegen, met o.a. nieuwe badkamer/toilet, 4 slaapkamers, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en 9 zonnepanelen (huur/koop).

195.000,00
Koopwoning
Nieuw

Kampstraat 21, Jabeek

De landelijk, nabij Jabeekse bossen en uitvalswegen gelegen goed verzorgde twee-onder-een-kapwoning met onder andere een garage, oprit voor meerdere auto's, mogelijkheid 4 slaapkamers (zolder via vaste trap), moderne badkamer, energielabel C, fraai aangelegde tuin (Z-O), etc..

225.000,00
Koopwoning
Nieuw

Jos Klijnenstraat 28, Heerlen

In een kindvriendelijke en rustige woonomgeving (Nieuw-Husken), nabij de woonboulevard, het centrum van Heerlen en diverse uitvalswegen gelegen; de instapklare twee-onder-een-kapwoning met onder andere: een garage, 4 slaapkamers (vaste trap naar zolderverdieping), moderne keuken, luxe badkamer, goed isolatieniveau, (hard)houten kozijnen met dubbele beglazing, geheel omsloten tuin (oost), etc..

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning
Nieuw

Provincialeweg Zuid 94, Oirsbeek

Op geliefde woonlocatie, aan de rand van Oirsbeek, nabij een uitgebreid voorzieningenpakket en fraaie natuur gelegen; het instapklaar vrijstaand landhuis met onder andere een parkachtige tuin (riant perceel van 2499m2!), 4 slaapkamers, kantoorruimte, garage/stalling, woonkamer/luxe keuken totaal ca. 65m2, etc..

549.000,00
Koopwoning

Anthemiahof 14D, Nuth

Praktische indeling met ruime woonkamer en open keuken (ca. 36 m2). Het appartement is voorzien van twee slaapkamers en een badkamer met ruimte voor een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel.

279.000,00
Onder optie

Anthemiahof 16D, Nuth

Het appartement is praktisch ingedeeld met een ruime woonkamer met open keuken (ca. 36 m2). Het appartement is voorzien van twee slaapkamers en een badkamer met ruimte voor een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel.

289.000,00
Onder optie

Anthemiahof 14C, Nuth

Dit comfortabele hoekappartement is licht en ruim en profiteert volop van de ligging op het zuiden. De royale woonkamer met open keuken (ca. 45m2) biedt toegang tot het grote balkon van ca. 14 m2 met uitzicht over het fraaie heuvellandschap.

339.000,00
Onder optie

De Ruyterstraat 6, Brunssum

Op centrale locatie, nabij Schutterspark en Brunssum centrum gelegen; de ruime en verzorgde bovenwoning met o.a.: 4 slaapkamers, riant dakterras (ca. 38m²), ruime badkamer en keuken, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en garage.

142.000,00
Koopwoning

Hovenstraat 8, Landgraaf

Nabij natuur-/wandelgebieden, dorpskern "Waubach", uitvalswegen (o.a. Buitenring) en diverse voorzieningen gelegen te moderniseren, uitgebouwde tussenwoning met onder andere: een separaat gelegen garagebox, souterrain, houten kozijnen, rolluiken, 3 slaapkamers, ruime bergzolder, achtertuin, etc..

149.000,00
Koopwoning

Poststraat 26, Kerkrade

In het centrum van Kerkrade, met haar uitgebreid voorzieningenaanbod gelegen karakteristiek, te moderniseren, vrijstaand vooroorlogs woonhuis met o.a. 4 slaapkamers (vaste trap naar zolder), isolerende beglazing, ruime woonkamer, een tuintje, etc..

179.000,00
Koopwoning

Terweijerweg 82, Heerlen

Nabij natuurgebied, winkelvoorzieningen en openbaar vervoer, op ruim perceel (577m2) gelegen; de ruime en verzorgde twee-onder-een-kapwoning met o.a. een royale oprit, L-vormige woonkamer, kantoor, 3 slaapkamers, nieuw toilet, bijkeuken, tuin op zuidwest en royale garage (ca. 47m2).

229.000,00
Koopwoning

Anthemiahof 14B, Nuth

Dit ruime appartement van ca. 102 m2 (GO) heeft een royale woonkamer met open keuken (ca. 45 m2), twee slaapkamers en een badkamer met ruimte voor een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

290.000,00
Koopwoning

Julianastraat 74, Brunssum

In geliefde straat, in het centrum van Brunssum gelegen karakteristieke, goed verzorgde dertiger jaren woning met tuin op zuidwest, woonkamer/keuken ca, 55m2!, luxe badkamer en dubbele garage.

292.000,00
Koopwoning

Panhuisstraat 22, Amstenrade

In geliefde omgeving nabij een uitgebreid aanbod van voorzieningen (scholen, sportaccommodaties, winkels, etc.) en uitvalswegen (o.a. Buitenring) op een royaal perceel (650m²) gelegen; het vrijstaand en uitgebouwd woonhuis (te moderniseren) met o.a. een ruime garage, 3 slaapkamers, houten kozijnen, karakteristieke elementen (glas en lood, erker), provisiekelder, zolderverdieping (mogelijkheid creëren extra (slaap)kamer), etc..

298.000,00
Koopwoning

Anthemiahof 16B, Nuth

Het appartement ligt centraal in het appartementengebouw. Dit ruime appartement van ca. 102 m2 (GO) heeft een royale woonkamer met open keuken (ca. 45 m2), twee slaapkamers en een badkamer met ruimte voor een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

299.000,00
Koopwoning

Provincialeweg Zuid 75, Oirsbeek

Ideaal voor combinatie wonen-werken! Aan de doorgaande weg in Oirsbeek, op loopafstand van een uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. winkels, openbaar vervoer, sportaccommodaties) en op een royaal perceel (642m²) gelegen; het ruim vrijstaand multifunctioneel woon-werkobject met o.a.: 4 slaapkamers een riante bedrijfsruimte (ca. 200m²), garage (plaats voor 2 auto's), royale multifunctionele kelder (souterrain ca. 93m²) en kunststof/aluminium kozijnen met dubbele beglazing, etc..

369.000,00
Koopwoning

De Leu 51, Oirsbeek

Instapklaar met veel luxe! Op toplocatie, in het geliefde dorp Oirsbeek nabij open velden en uitgebreid voorzieningenpakket gelegen; de luxe afgewerkte vrijstaande woning (perceel 419m²) met o.a. : een garage, moderne en complete keuken/badkamer, 2 royale slaapkamers, vloerverwarming, woonkamer/keuken (ca. 50m²!), riante hoofdslaapkamer en recent aangelegde tuin.

449.000,00
Koopwoning

Trichterweg 137, Brunssum

Goedkoop maar ook riant wonen ! Fraaie huuropbrengst! Op centrale locatie, nabij uitvalswegen gelegen; het fraai verzorgde vrijstaand landhuis met onder andere een buitenzwembad, vier slaapkamers, luxe keuken, ruime garage en twintig garages op binnenterrein (verhuurd) op perceel van 3625m²! .

795.000,00
Koopwoning

Beukenberg 52, Oirsbeek

Buitenkans! In het geliefde Oirsbeek met haar uitgebreide voorzieningenpakket (bredeschool, sportboulevard, winkels etc..) gelegen; de riante, goed verzorgde carréboerderij (ca. 3000m³!) op een perceel van 11889m³ met onder andere een weide geschikt voor het houden van paard(en), een prachtige wilde siertuin, sfeervolle binnenplaats, diverse gebruiksmogelijkheden (o.a. wonen-werken), grote slaapkamers, kantoorruimte, woonkeuken etc...

950.000,00
Koopwoning

Amstenraderweg 4a, Hoensbroek

In het centrum van Hoensbroek in een kleinschalig complex gelegen appartement (2e verdieping) met onder andere: een balkon, royale woonkamer (ca. 30m²), 2 slaapkamers, privé-berging, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, etc..

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Julianastraat 50, Hoensbroek

Ideale starterswoning! Nabij uitgebreid voorzieningenpakket zoals het centrum van Hoensbroek, scholen, aansluitingen openbaar vervoer en uitvalswegen gelegen; het tussengelegen woonhuis met o.a. een royale tuin op zuidwest, parkeerplaats, 3 slaapkamers, deels isolerende beglazing, L-vormige woonkamer en souterrain.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Geerstraat 7, Bingelrade

Op landelijke locatie gelegen, de te moderniseren twee-onder-een-kapwoning met o.a. een ruime garage/berging, 3 slaapkamers, grotendeels isolerende beglazing en tuin op zuidoost.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Kasteelstraat 2C, Brunssum

Multifunctioneel object! Nabij het centrum van Brunssum en uitvalswegen gelegen, de zeer ruime praktijkruimte (voormalige dierenartspraktijk) met ontvangstruimte/balie, diverse behandelruimtes, bovenwoning en patiotuin.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Kloosterbosstraat 9, Kerkrade

In een rustige woonomgeving op loopafstand van scholen, winkels en openbaar vervoer gelegen; de keurig verzorgde jonge (bouwjaar: 2005) hoekwoning met o.a. een onderhoudsvriendelijke tuin, 4 slaapkamers (vaste trap naar zolder), goed isolatieniveau, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing, rolluiken (deels elektrisch), etc..

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Burg. Ritzenstraat 22, Nuth

In het geliefde dorp Vaesrade, nabij oprit Binnen- en Buitenring en ook fraaie natuur gelegen, de ruime twee-onder-een-kapwoning met o.a. een garage, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, ruime woonkamer, vaste trap naar zolder, lange oprit en royaal perceel (385m²).

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Amstenraderweg 10, Hoensbroek

Op centrumlocatie in Hoensbroek gelegen nagenoeg geheel gemoderniseerd en uitgebouwd karakteristiek woonhuis met o.a. vernieuwd dak + unidekplaten (2010), moderne keuken en toiletruimte, kunststof kozijnen (v.v. houtnerf) met isolerende beglazing, lange tuin, provisiekelder en vaste trap naar royale zolderverdieping (mogelijkheid extra slaapkamer(s)).

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Brunahildestraat 67, Brunssum

Nabij centrumvoorzieningen, uitvalswegen en Schutterspark gelegen, de goed verzorgde hoekwoning met onder andere een ruime woonkamer, een dubbele garage/royale oprit , 3 slaapkamers, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en tuin.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Lindelaan 66, Oirsbeek

Op een geliefde plek nabij voorzieningen (o.a. supermarkt, winkels, sport-boulevard, bredeschool etc..) en natuurgebied Wolfhagen/De Kakkert gelegen, de geheel onderkelderde twee-onder-een-kapwoning met o.a.: een royaal perceel (380m²), garage, veel bergruimte, dakbedekking ca. 6 tot 7 jaar oud en kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Op 't Broek 4, Spaubeek

Instapklaar! In een natuurrijke omgeving aan de rand van het kerkdorp Spaubeek, nabij voorzieningen, uitvalswegen en station gelegen; het volledig gemoderniseerd en uitgebouwd woonhuis met onder andere: ruime privé-parkeergelegenheid, 2 slaapkamers, zeer luxe keuken (2017), moderne toiletruimte (2017), complete badkamer, hobbyruimte, vernieuwde radiatoren (2018), meterkast (2017), onderhoudsvrije tuin, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken (deels elektrisch), etc..

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Eindstraat 83, Schinveld

Instapklaar en landelijk gelegen! Aan de rand van Schinveld, nabij fraai natuurgebied, winkelvoorzieningen, uitvalswegen (o.a. Buitenring) en basisschool gelegen; het geheel onderkelderd en uitgebouwd woonhuis op ruim perceel (580m²) met onder andere: een royale garage, oprit, vaste trap naar zolder, moderne woonkeuken, luxe badkamer, fraaie tegelvloeren (2019), kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken (grotendeels elektrisch), diepe tuin met fraaie vergezichten, etc..

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Anthemiahof 18B, Nuth

Appartement 13 is het grootste penthouse en heeft een magnifiek uitzicht over de schitterende omgeving. Het grote, lichte appartement van ca. 168 m2 heeft een royale woonkamer met open keuken (ca. 65 m2).

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Bellenkampweg 59, Oirsbeek

In het populaire Oirsbeek nabij een uitgebreid voorzieningenpakket (scholen, sportboulevard, winkels, etc.), uitvalswegen en fraaie natuurgebieden op een royaal perceel (535m²) gelegen; het vrijstaand en uitgebouwd woonhuis (te moderniseren) met o.a. een garage, bijkeuken, 3 ruime slaapkamers en tuin op zuid-west.

VERKOCHT
Koopwoning

Frans Erenslaan 72, Geleen

Op toplocatie gelegen, nabij het centrum van Geleen, Danikerbos en het Stadspark; de zeer sfeervolle (jaren 50 uitstraling) en instapklare/gemoderniseerde twee-onder-een-kapwoning met o.a: een riante woonkamer/keuken (ca. 56 m²), garage, luxe keuken/badkamer, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, 16 zonnepanelen, vaste trap naar zolder en 3 slaapkamers.

VERKOCHT
Koopwoning

Corneliusstraat 6, Hoensbroek

Rustig in een groene woonomgeving, nabij voorzieningen en uitvalswegen gelegen; het vrijstaand en goed onderhouden woonhuis met onder andere een garage (v.v. ruime vliering), riante living (ca. 42m²), 4 slaapkamers, veel bergruimte, hardhouten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, rolluiken, onderhoudsvriendelijke achtertuin op zuidoosten, etc..

VERKOCHT
Koopwoning

Briandstraat 46, Landgraaf

Op geliefde woonlocatie in de wijk Schaesberg, nabij het winkelcentrum en uitvalswegen (Binnen- en Buitenring) gelegen; de goed verzorgde twee-onder-een-kapwoning met onder andere 4 slaapkamers, luxe keuken/badkamer, kunststof kozijnen en isolerende beglazing, tuin op west en garage met hobbyruimte.

VERKOCHT
Koopwoning

Boschstraat 2, Brunssum

Aan bosrand, fraai nabij voorzieningen (winkels, openbaar vervoer), natuur en uitvalswegen gelegen; het vrijstaand woonhuis met onder andere: vier slaapkamers, een royaal perceel (828m²), isolerende beglazing en garage.

VERKOCHT
Koopwoning