Aanbod

Nieuw

Beijlkensweg 36, Oirsbeek

Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de reservelijst plaatsen.

€ 239.000 k.k.
Beschikbaar

Beukenberg 52, Oirsbeek

Buitenkans! In het geliefde Oirsbeek met haar uitgebreide voorzieningenpakket (bredeschool, sportboulevard, winkels etc..) gelegen; de riante, goed verzorgde carréboerderij (ca. 3000m³!) op een perceel van 11889m².

€ 950.000 k.k.
Beschikbaar

Vaart 15, Oirsbeek

Vrijstaande bungalow (te moderniseren) op een perceel van 553m² met onder andere: drie slaapkamers, garage, provisiekelder en ruime keuken.

€ 349.000 k.k.
Beschikbaar

Grachtstraat 60, Oirsbeek

Op prima locatie aan een veldje gelegen, de keurig verzorgde twee-onder-een-kapwoning met o.a.: een moderne keuken en badkamer, ruime garage, fraai aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin, royale garage en kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
 

€ 289.000 k.k.
Verkocht Onder Voorbehoud

Acaciastraat 19, Oirsbeek

In een kindvriendelijke woonwijk nabij diverse voorzieningen (brede school, openbaar vervoer, winkels, sportvoorzieningen), uitvalswegen en natuur (o.a. Wolfhagen) gelegen; de uitgebouwde en geheel gemoderniseerde (2016-2021) twee-onder-een-kapwoning met o.a. een garage, oprit, royale living, bijkeuken, 3 slaapkamers, moderne badkamer/keuken, tuin op zuid-oost, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, etc..
 

€ - - - - - - -
Verkocht

Bachstraat 32, Oirsbeek

Op toplocatie in het gewilde Oirsbeek; de vrij aan veldje gelegen twee-onder-een-kapwoning (te moderniseren) met o.a.: een garage, royale oprit, bergzolder en tuin op het zuidwesten. 

€ - - - - - - -
Verkocht

Dorpstraat 45, Oirsbeek

Centraal in het populaire Oirsbeek, nabij uitgebreid voorzieningenpakket, natuur en op een royaal perceel (497m², vrij gelegen tuin op zuid)  gelegen; de twee-onder-een-kapwoning met onder andere: een grote garage (ca. 46m²), vier slaapkamers (zolder via vast trap) en isolerende beglazing.

€ - - - - - - -
Verkocht

Dorpstraat 43, Oirsbeek

In het geliefde dorp Oirsbeek gelegen instapklare en uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning (ca. 158m² woonopp.) met onder andere: een royale woonkamer/keuken (tot. ca. 63m²!), vier slaapkamers (zolder via vaste trap), luxe keuken/badkamer/toilet, hobbyruimte (mogelijkheid voor garage) en een fraai aangelegde en vrij gelegen tuin op zuid.

 

€ - - - - - - -
Verkocht

Provincialeweg Zuid 63, Oirsbeek

Op een royaal perceel (625m²) gelegen; het ruim vrijstaand woonhuis m.o.a.: multifunctionele ruimtes (mogelijkheid combinatie wonen/werken), ruime woonkamer, etc..

€ - - - - - - -
Verkocht