Aanbod

Nieuw

Oppevenerweg 9, Oirsbeek

In Oirsbeek, op geliefde locatie, nabij scholen, veel winkelvoorzieningen en natuur gelegen, geschakeld woonhuis (te moderniseren) met een perceel van 948m2, 4 slaapkamers, ruime keuken, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en tuin op zuiden.

289.000,00
Koopwoning

Beukenberg 52, Oirsbeek

Buitenkans! In het geliefde Oirsbeek met haar uitgebreide voorzieningenpakket (bredeschool, sportboulevard, winkels etc..) gelegen; de riante, goed verzorgde carréboerderij (ca. 3000m³!) op een perceel van 11889m³ met onder andere een weide geschikt voor het houden van paard(en), een prachtige wilde siertuin, sfeervolle binnenplaats, diverse gebruiksmogelijkheden (o.a. wonen-werken), grote slaapkamers, kantoorruimte, woonkeuken etc...

950.000,00
Koopwoning

Provincialeweg Zuid 24, Oirsbeek

In het gewilde Oirsbeek, nabij een uitgebreid voorzieningenpakket (winkels, scholen, openbaar vervoer, oprit Buitenring, Bredeschool, Sportboulevard etc.) gelegen, het riant (woonoppervlakte ca. 221m²) en goed onderhouden halfvrijstaand herenhuis met o.a. 7 slaapkamers, 2 badkamers, een royale woonkamer, luxe keuken, riante garage en kunststof kozijnen met HR beglazing.

VERKOCHT onder voorbehoud
Koopwoning

Provincialeweg Zuid 75, Oirsbeek

Ideaal voor combinatie wonen-werken! Aan de doorgaande weg in Oirsbeek, op loopafstand van een uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. winkels, openbaar vervoer, sportaccommodaties) en op een royaal perceel (642m²) gelegen; het ruim vrijstaand multifunctioneel woon-werkobject met o.a.: 4 slaapkamers een riante bedrijfsruimte (ca. 200m²), garage (plaats voor 2 auto's), royale multifunctionele kelder (souterrain ca. 93m²) en kunststof/aluminium kozijnen met dubbele beglazing, etc..

VERKOCHT
Koopwoning

Romenkamp 4, Oirsbeek

Buitenkans! Op zeer courante locatie in het fraaie kerkdorp Oirsbeek, nabij voorzieningen (winkels, horeca, sportboulevard en bredeschool) gelegen bungalow op een perceel van 1245m2! met o.a. 4 slaapkamers, een ruime woonkamer, hobby-provisiekelders en een ruime garage.

VERKOCHT
Koopwoning