Hommerterweg 242, Amstenrade

Vraagprijs
€ 269.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Halfvrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Amstenrade
Adres
Hommerterweg 242
Postcode
6436 AL
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 642 m3
Perceel oppervlakte
320 m2
Woonoppervlakte
ca. 146 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1932
Energie label
F

Delen op Social Media

Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de reservelijst plaatsen.


In het geliefde Amstenrade gelegen ruim (inhoud, ca. 642m³, woonoppervlak ca. 146m²) halfvrijstaand woonhuis met zolder (via vaste trap), 3 slaapkamers, royale keuken/woonkamer (ca. 47m²) en garage (ca. 26,5m²) en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 23,5m²).

Begane grond: Voortuin, oprit, entree, ruime hal (ca. 18,5m²) met een plavuizen vloer, inbouwspots en meterkast. Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset. Doorzon-woonkamer (ca. 32m²) met een fraaie plavuizen vloer. Apart gelegen keukenruimte (ca. 15m²) met rechte keukenopstelling en apparatuur te weten een 5-pits gaskookplaat en wasemkap. Bijkeuken (ca. 11,5m²) met verwarming en de witgoedaansluiting. Ruime garage met loopdeur (ca. 26,5m²). Onderhoudsvriendelijke achtertuin met (deels) overdekt terras.

Eerste verdieping: Ruime overloop, slaapkamer 1 (ca. 16m²), slaapkamer 2 (ca. 16,5m²). Geheel betegelde badkamerruimte (ca. 5,5m²) met ligbad, douche, wandcloset (spaarknop), dubbele vaste wastafel, wandradiator, inbouwspots en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken zolderruimte, overloop, berging, slaapkamer 3 (ca. 15,5m²) met een laminaatvloer en inbouwspots. Bergruimte (ca. 8,5m²) met opstelplaats cv-installatie (eigendom) en vliering.

Bijzonderheden: Deze halfvrijstaande woning is in het geliefde Amstenrade gelegen. Winkels, onderwijsinstellingen, Kasteel Amstenrade en de oprit van de Buitenring liggen op loop-fietsafstand. Ook fraaie natuurgebieden liggen in de directe omgeving. Dit object is ruim (inhoud, ca. 642m³, woonoppervlak ca. 146m²) te noemen. De royale zolder (via vaste trap), de provisiekelder, garage en bijkeuken bieden de nodige hobby-/bergruimte. De combinatie wonen-werken is ook goed te maken door de aanwezigheid van de brede garage met loopdeur. De kunststof kozijnen zijn grotendeels voorzien van isolerende beglazing. De eerste verdieping beschikt nagenoeg geheel over mooie laminaatvloeren. Kortom, plan een bezichtiging en bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.