Aanbod

Barbarastraat 2, Schinnen

In een geliefde woonomgeving, nabij natuur (Wolfhagen, De Kakkert), doch ook nabij voorzieningen als winkels gelegen; de geschakelde split level bungalow (te moderniseren) met o.a. een royaal perceel (461m²), garage, vernieuwde dakbedekking, 3 slaapkamers, grotendeels kunststof kozijnen met isolerende beglazing, omsloten tuin op het zuiden, etc..

298.000,00
Koopwoning

Hegge 87, Schinnen

Wonen met panoramisch uitzicht! Op toplocatie in het geliefde buurtschap Hegge, nabij voorzieningen, doch ook bij prachtige natuur gelegen; het vrijstaand woonhuis met onder andere: een grote garage, huisweide, royaal perceel, mogelijkheid voor realisatie 4 slaapkamers, kunststof kozijnen met isolerende beglazing etc..

349.000,00
Koopwoning

Oude Markt 4, Schinnen

Nabij basis(brede)school, winkelvoorzieningen en prachtig natuurgebied (Terborgh, Wolfhagen, vijvers Schinnen) gelegen; het recent gerenoveerd en royaal uitgebouwd vrijstaand woonhuis op een perceel van 900m²! met daarnaast o.a.: een woonkamer/keuken van ca. 105m²!, kantoorruimte, luxe keuken/badkamer, aluminium kozijnen met triple glas; dak- en spouwisolatie (energielabel A), vloerverwarming, een volledig geautomatiseerd verwarming en elektriciteitsnet etc..

459.000,00
Koopwoning

Stationsstraat 45A, Schinnen

Nabij de kern van Schinnen, op geliefde woonlocatie gelegen, bij natuur (Wolfhagen, Terborg), basisschool en supermarkt. De sfeervolle halfvrijstaande gemoderniseerde woning (bouwstijl vijftiger jaren met stijlelementen) met garage/stalling, vernieuwde keuken/badkamer/toilet, 4 slaapkamers, Unidek dakisolatie en gezellige tuin op het zuiden.

VERKOCHT
Koopwoning