Beukenstraat 12, Bingelrade

Vraagprijs
€ 219.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Hoekwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Bingelrade
Adres
Beukenstraat 12
Postcode
6456 AM
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 451 m3
Perceel oppervlakte
222 m2
Woonoppervlakte
ca. 126 m2
Onderhoud binnen
Matig tot redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1968

Delen op Social Media

In het landelijk gelegen Bingelrade gesitueerde hoekwoning (te moderniseren) met ruime garage, 4 slaapkamers en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Begane grond: Voortuin, oprit, overdekte entree, hal met videofooninstallatie, meterkast, garderobe, toiletruimte met toilet en fonteintje, keuken (ca. 9,5m²) met eenvoudige keukenopstelling. Trap-kelderkast. Woonkamer (ca. 30m2). Bijkeuken (ca. 10m²) met de witgoedaansluiting en daglicht. Tuin met overdekt terras (lichtkoepel) en deur naar oprit. Ruime garage (ca. 34m²!) met lichtkoepel en kantelpoort.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 9m²), slaapkamer 2 (ca. 14,5m²) met dubbele muurkast, slaapkamer 3 (ca. 13m²) met dubbele muurkast. Badkamer (ca. 5m²) met ligbad, toilet, vaste wastafel, douche en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vaste trap te bereiken. Overloop, slaapkamer 4 (ca. 12,5m²) met dakkapel. Extra berging. CV-ruimte met opstelplaats cv-combi-installatie (Nefit Topline, 2009, eigendom).

Bijzonderheden: Deze hoekwoning is in het landelijk gelegen Bingelrade, nabij natuur en uitvalswegen gesitueerd. Dit object (te moderniseren) beschikt over 4 slaapkamers en een ruime garage, dus veel gebruiksmogelijkheden voor hobby's en stalling. De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig (deels elektrisch bedienbaar). Modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.