Esdoornstraat 29, Landgraaf

Vraagprijs
€ 239.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Landgraaf
Adres
Esdoornstraat 29
Postcode
6374 XK
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 580 m3
Perceel oppervlakte
369 m2
Woonoppervlakte
ca. 116 m2
Onderhoud binnen
Matig
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1989
Energie label
D

Delen op Social Media

Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de reservelijst plaatsen.

VOOR DE KLUSSER! Nabij voorzieningen gelegen op te knappen twee-onder-een-kapwoning met o.a. een royale tuin, grote garage, oprit, 8 zonnepanelen (eigendom), mogelijkheid voor 4 slaapkamers en een perceel van 369m².

Indeling

Begane grond: Voortuin, entree, hal, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje, trappenhuis, L-vormige woonkamer (ca. 34m²), nog af te werken uitbouw (ca. 34m²) met keukenopstelling en apparatuur. Inpandige verbinding naar de royale garage (ca. 29m²) met elektrisch bedienbare sectionaalpoort. Ruime tuin (ca. 26 meter lang).

Eerste verdieping: Ruime overloop met plaats voor het installeren van een vaste trap, slaapkamer 1 (ca. 16m²), slaapkamer 2 (ca. 6m²), slaapkamer 3 (ca. 8,5m²), badkamer met douche, wandcloset en vaste wastafel.

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vlizotrap te bereiken, grote zolderruimte met opstelplaats cv-installatie en de mogelijkheid om een 4de slaapkamer te realiseren.

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is ideaal voor de klusser! Een en ander is naar eigen smaak op te knappen. Dit object is gelegen nabij voorzieningen zoals winkels, scholen en aansluitingen voor openbaar vervoer. Ook de praktische Buitenring is snel bereikbaar. Dat geldt ook voor de mooie Brunssummerheide. De woning beschikt over een grote garage en zolder dus bergruimte is voldoende voorhanden. De royale tuin biedt veel indelingsmogelijkheden. Het totale perceel is 369m². De kozijnen zijn grotendeels van kunststof met HR++ beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. De eerste verdieping beschikt over airconditioning. De overloop biedt ruimte om een vaste trap naar de zolder te maken zodat een 4de slaapkamer gerealiseerd kan worden. De 8 zonnepanelen zijn eigendom. Kortom: plan een bezichtiging en bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.